SYNOVIUM

SYNOVIUM MUDCARE

DH Keurmerk
SYNOVIUM MUDCARE
€ 24,95
Huidverzorging voor paarden. Mudcare bevat onder meer zwavel (sulfur) en honingextract.
Beschikbaarheid: op voorraad
Beschrijving

Details

Synovium Mudcare 250 ml

Huidverzorging voor paarden. Mudcare bevat onder meer zwavel (sulfur) en honingextract. Zwavel is een van mineralen die het lichaam dagelijks in grotere hoeveelheden nodig heeft. Het collageen in de huid is sterk afhankelijk van de aanwezigheid van voldoende zwavel. Zwavel leent zich goed voor uitwendige toepassingen. Het verzorgt en ondersteunt het herstel van huidweefsel.

Honing wordt al sinds de oudheid ingezet om de huid te verzorgen. Honing heeft een lage pH-waarde. Bacteriën kunnen niet overleven in een zuur milieu. Honing is bovendien verzorgend voor de huid door de aanwezigheid van natuurlijke enzymen. Lanoline houdt de huid soepel en is vochtwerend.

Extra informatie

Extra informatie

DH Keurmerk Ja
ingredienten Samenstelling: Petrolatum, sulfaten, parafine, lanoline, geconcentreerd honing extract.
Merk SYNOVIUM
Gebruiksaanwijzing Reinig de huid grondig. Breng de zalf aan op de huid op de gewenste plaatsen 2 tot 3 keer per dag met schone handen. Voor een beter effect brengt u na aanbrengen een schone bandage aan om de huid schoon te houden.
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 4 )
Sort by:

4 artikel(en)

per pagina
Zalf Review door Jose
Kwaliteit
Eindelijk een zalf gevonden die echt werkt. Na een paar keer smeren al veel verschil te zien :)
(Geplaatst op 25 april 2019)
Fijn product Review door Corrie
Kwaliteit
Dit product werkt super fijn tegen beginnende mok. Binnen enkele dagen was de mok al veel minder en bijna niet meer zichtbaar!
(Geplaatst op 23 januari 2019)
zalf die echt werkt Review door gju
Kwaliteit
2 jaar alle zalven geprobeerd. binnen een week geen korstjes meer en een rustige huid. wel aan te bevelen om de hele dop eraf te halen en de zalf op kamertemperatuur te bewaren. zalf stink niet is niet vettig en is heel makkelijk te doseren. zuinig in gebruik. zou het zeker aanbevelen.
(Geplaatst op 21 maart 2017)
Werkt top Review door Charlotte
Kwaliteit
Al een poosje heb ik meerdere mokcrémes geprobeerd maar geen van allen werkt echt goed.. Met de Mudcare was de mok binnen een week helemaal weg! Echt een super fijn product, ik raad het iedereen aan!
(Geplaatst op 10 februari 2017)

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code