Bezig met laden...

Synovium myobuilder

Voor een snellere opbouw en herstel van spieren. Creëert meer spiermassa en spierkracht.

€ 105,00
Beschikbaarheid:
Binnen 2 tot 10 werkdagen
SKU
SYN301.1KG
 •  Door drukte kunnen leveringen vertraagd zijn
 •  WhatsApp: +31 (0)653340808
 •  Gratis testen via ons Test Center
 •  Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
1600 gr40€ 105,00€ 2,63

SYNOVIUM MYOBUILDER 1600 gram

Dit voedingssupplement zorgt voor een toename van de spiermassa. Je paard dient hiervoor wel de juiste spieren te gebruiken en correct getraind te worden, wanneer je paard op rust staat en zijn spieren niet traint kunnen ze ook niet groeien.

Het werkzame stofje wat voor de toename van de spiermassa zorgt heet Gamma Oryzanol, dit is een 100 % natuurlijk extract gewonnen uit de olie van rijstzemelen. Gamma Oryzanol is één van de groep sterolen die in de natuur voorkomen.

Wat is het verschil tussen de Synovium Megabol en de Synovium Myobuilder?

De Myobuilder is ten opzichte van de Megabol een completer supplement, daar waar de Megabol alleen voor toename van spiermassa zorgt draagt de Myobuilder ook bij aan het spierherstel en een betere botontwikkeling, onder andere door het toevoegen van Vitamine E, L Carnitine en Silicium.

De myobuilder is zeer geschikt om te geven aan jonge paarden tijdens de opbouwfase van de training, wanneer spieren zich te snel ontwikkelen ten opzichte van het skelet kunnen sportblessures ontstaan, dit komt doordat de spieren dan te veel spanning zetten op de pezen en botten. De myobuilder zorgt naast een toename van de spiermassa ook voor een gezonde ontwikkeling van het skelet.

Waarom wij voor dit product kiezen:

Wij vinden dit een uitstekend product voor jonge paarden omdat de spiermassa vergroot wordt en de tegelijkertijd de botten sterker worden, dit vermindert het risico op sportblessures in de toekomst.

Te gebruiken voor paarden die:

 • Spierkracht missen (door slappe spieren)
 • Na een periode van rust weer aan het werk mogen
 • Net aan het werk beginnen (jonge paarden)

Wij adviseren als het gewenste resultaat bereikt is over te stappen op bijvoorbeeld de Synovium Myocare E voor het onderhoud van de spieren.

Meer informatie
MerkSynovium
Inhoud - gram1600 gr
Deken Maat95 | 122 cm
SubstantieKorrels
Dosering40 gr
Ingrediënten

Bevat per KG:

 • Gamma Oryzanol 80 g
 • Vitamine E 0.5 g
 • L Carnitine 130 g
 • Silicium 5 g


Gamma Oryzanol is een substantie verkregen uit rijst, het is ene natuurlijke esterverbinding die qua chemische structuur erg lijkt op lichaamseigen steroïden.
In de lever wordt gamma oryzanol afgebroken en komen de steroïden verbindingen vrij met als gevolg een anabool ( spieropbouwend ) effect.
Naast deze werking heeft gamma oryzanol ook een antioxidatieve werking, dit zorgt samen voor kwalitatief betere en sterkere spieren en minder blessures.
Hetgeen uiteindelijk prestatieverhogend werkt.

Vitamine E helpt in het lichaam bij de afvoer van afvalstoffen, zoals melkzuur, afkomstig uit spieren na grote inspanning, hierdoor vindt geen verzuring van het lichaam plaats en zijn de paarden beter in staat goede arbeid te verrichten.

Silicum is noodzakelijk voor het soepel en elastisch houden van het kraakbeen in de gewrichten. Bij een tekort aan silicum ontstaan niet alleen kraakbeenschade en later ook botschade in het gewricht, ook zorgt een tekort aan silicum ervoor dat de kwaliteit van de pezen, banden en kapsels achteruit gaan waardoor paarden sneller last hebben van blessures.
Daarnaast speelt silicum ook een grote rol bij de opname van calcium.

Test niet positief op doping.

Gebruiksaanwijzing

SYNOVIUM MYOBUILDER TOEDIENINGSWIJZE EN DOSERING Dagelijks 40 gr toevoegen aan voer. Paard dient getraind te worden tijdens de periode van supplementeren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Synovium myobuilder
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.