Synovium myobuilder

Dit voedingssupplement draagt bij aan een toename van de spiermassa. Je paard dient hiervoor wel de juiste spieren te gebruiken en correct getraind te worden, wanneer je paard op rust staat en zijn spieren niet traint kunnen ze ook niet groeien.

Waardering:
97% of 100
€ 115,00
6 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
SYN301.1KG
- +
 •  Gratis verzending boven de €49,-
 •  Voor 00:00 besteld = vandaag verzonden
 •  WhatsApp: +31 (0)653340808
 •  Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
1600 gr40€ 115,00€ 2,88

Synovium Myobuilder 1600 gram

Dit voedingssupplement draagt bij aan een toename van de spiermassa. Je paard dient hiervoor wel de juiste spieren te gebruiken en correct getraind te worden, wanneer je paard op rust staat en zijn spieren niet traint kunnen ze ook niet groeien.

Het werkzame stofje wat voor de toename van de spiermassa zorgt heet Gamma Oryzanol, dit is een 100 % natuurlijk extract gewonnen uit de olie van rijstzemelen. Gamma Oryzanol is één van de groep sterolen die in de natuur voorkomen.

Wat is het verschil tussen de Synovium Megabol en de Synovium Myobuilder?

De Myobuilder is ten opzichte van de Megabol een completer supplement, daar waar de Megabol bijdraagt aan de toename van spiermassa, draagt de Myobuilder ook bij aan het spierherstel en een goede botontwikkeling, onder andere door het toevoegen van Vitamine E, L Carnitine en Silicium.

De myobuilder is zeer geschikt om te geven aan jonge paarden tijdens de opbouwfase van de training, wanneer spieren zich te snel ontwikkelen ten opzichte van het skelet kunnen sportblessures ontstaan, dit komt doordat de spieren dan te veel spanning zetten op de pezen en botten. De myobuilder draagt naast de ontwikkelng van de spiermassa ook bij een gezonde ontwikkeling van het skelet.

Synovium Myobuilder, waarom?

Wij vinden dit een uitstekend product voor jonge paarden omdat de spiermassa mede vergroot wordt en de tegelijkertijd de botten sterker worden, dit vermindert het risico op sportblessures in de toekomst.

Synovium Myobuilder is te gebruiken voor paarden die:

 • Spierkracht missen (door slappe spieren)
 • Na een periode van rust weer aan het werk mogen
 • Net aan het werk beginnen (jonge paarden)

Wij adviseren als het gewenste resultaat bereikt is over te stappen op bijvoorbeeld de Synovium Myocare E voor het onderhoud van de spieren.


Meer informatie
MerkSynovium
Inhoud - gram1600 gr
Dekenmaat145 | 195 cm
SubstantieKorrels
Dosering50 gr
Ingrediënten

Samenstelling Synovium Myobuilder

Bevat per KG:

 • Gamma Oryzanol 80 g
 • Vitamine E 0.5 g
 • L Carnitine 130 g
 • Silicium 5 g


Gamma Oryzanol is een substantie verkregen uit rijst, het is ene natuurlijke esterverbinding die qua chemische structuur erg lijkt op lichaamseigen steroïden.
In de lever wordt gamma oryzanol afgebroken en komen de steroïden verbindingen vrij met als gevolg een anabool ( spieropbouwend ) effect.
Naast deze werking heeft gamma oryzanol ook een antioxidatieve werking, dit zorgt samen voor kwalitatief betere en sterkere spieren en minder blessures.
Hetgeen uiteindelijk prestatieverhogend werkt.

Vitamine E helpt in het lichaam bij de afvoer van afvalstoffen, zoals melkzuur, afkomstig uit spieren na grote inspanning, hierdoor vindt geen verzuring van het lichaam plaats en zijn de paarden beter in staat goede arbeid te verrichten.

Silicum is noodzakelijk voor het soepel en elastisch houden van het kraakbeen in de gewrichten. Bij een tekort aan silicum ontstaan niet alleen kraakbeenschade en later ook botschade in het gewricht, ook zorgt een tekort aan silicum ervoor dat de kwaliteit van de pezen, banden en kapsels achteruit gaan waardoor paarden sneller last hebben van blessures.
Daarnaast speelt silicum ook een grote rol bij de opname van calcium.

Test niet positief op doping.

Gebruiksaanwijzing

Dosering Synovium Myobuilder

SYNOVIUM MYOBUILDER TOEDIENINGSWIJZE EN DOSERING Dagelijks 40 gr toevoegen aan voer. Paard dient getraind te worden tijdens de periode van supplementeren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Synovium myobuilder
Uw waardering
© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.