Bezig met laden...

Trust bustrens inno sense 2,5 ring port medium

Trust bit met een flexibel mondstuk. Speciaal voor jonge paarden en paarden met een gevoelige mond.
€ 117,00
SKU
TR0500192-CFG
- +
  •  Door drukte kunnen leveringen vertraagd zijn
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Trust Bustrens Inno Sense 2,5 Ring Port Medium

Dit bit met een flexibel mondstuk kan voor alle paarden worden gebruikt, maar is vooral geschikt voor jonge paarden en paarden met een gevoelige mond.

De Inno Sense bustrens met een medium tongboog wordt gemaakt van een elastisch kunststof materiaal. Dit bit is harder dan de flexi soft uitvoering en minder hard dan de harde uitvoering. Het mondstuk heeft een tongboog wat zorgt voor minder druk op het midden van de tong. Dit bit is licht buigzaam. Het gebruikte kunststof materiaal is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. De bitten zijn bovendien heel solide door de toepassing van een flexibele kern van roestvrij staal.

De TRUST Flexi Bitten zijn verkrijgbaar met verschillende kaakstukken zoals loose ring, eggbut, baby pelham en vele andere soorten. De bitten zijn herkenbaar aan het TRUST logo aan beide zijden van het mondstuk. Bovendien worden alle TRUST bitten gemaakt bij een eigen productie in Oisterwijk, wat de bitten een handgemaakt Nederlands product maakt.

Alle bitten uit het Inno Sense assortiment zijn 20 mm dik.

Maten: 12,5 cm - 13,5 cm - 14,5 cm

Meer informatie
MerkTrust
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trust bustrens inno sense 2,5 ring port medium
Uw waardering
  1. Trust Inno Sense bitten getest Trust Inno Sense bitten getest Er zijn veel verschillende soorten bitten, maar welke is nu het beste voor je paard? Ik heb de TRUST Inno Sense bitten getest, ook wel bekend als een flexibel bit. De bitten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Op DocHorse zijn 3 uitvoeringen verkrijgbaar; flexi soft, medium tongboog en harde tongboog.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.