TRUST

TRUST WATERTRENS 2.5 RING FLEXI

TRUST WATERTRENS 2.5 RING FLEXI
€ 84,00
2.5 ring watertrens incl bitschijven met een flexi soft mondstuk. Geschikt voor gevoelige en jonge paarden.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

€ 84,00
Beschrijving

Details

Trust Flexi Soft 2.5 ring Watertrens + Rubberen Bitschijven

Dit bit biedt 4 verschillende mogelijkheden voor het bevestigen van de teugels. Een heel fijn bit voor paarden die erg sterk zijn in het parcours, het bit vastpakken of gewoon door de hand heen lopen. Vaak is een standaard pessoa bit met 3 ringen te heftig qua inwerking, dit bit is een mildere variant.

Trust Flexi Bits

De mondstukken zijn gemaakt van de kunststof TPU en hierdoor flexibel.  Bitten met een flexibel mondstuk kunnen voor alle paarden gebruikt worden maar zijn in het bijzonder geschikt voor jonge paarden en paarden met een gevoelige mond. Het gebruikte kunststof is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. De bitten zijn bovendien heel solide door de toepassing van een flexibele kern van roestvrij staal.

De TRUST Flexi Bits zijn verkrijgbaar met verschillende kaakstukken zoals loose ring, eggbut, baby pelham en vele andere soorten. De bitten zijn herkenbaar aan het TRUST logo aan beide zijden van het mondstuk. Bovendien worden alle TRUST bitten gemaakt bij een eigen productie in Oisterwijk, wat de bitten een handgemaakt Nederlands product maakt.

Alle bitten uit het Flexi Soft assortiment zijn 20 mm dik.

Extra informatie

Extra informatie

Merk TRUST
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen reviews

Login to add review

Artikel QR Code