Bezig met laden...

Trust watertrens medium port

Deze stang is anatomisch gevormd en zorgt voor meer tongvrijheid. Deze watertrens is ideaal voor paarden met een sensitieve tong en daardoor hun tong naar buiten steken of onrustig zijn in de aanleuning.
€ 85,50
SKU
TR05000013-CFG
- +
  •  Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Trust Medium Port Watertrens

Deze stang is anatomisch gevormd en zorgt voor meer tongvrijheid. Deze watertrens is ideaal voor paarden met een sensitieve tong en daardoor hun tong naar buiten steken of onrustig zijn in de aanleuning. Daarnaast ligt het bit mooi stil in de mond. Kortom, dit is een zeer vriendelijk bit met veel tongvrijheid.

Het bit heeft een dikte van 16 mm.

Alle Trust bitten worden met de hand gemaakt waardoor de kwaliteitscontrole zeer hoog is. Omdat de bitten niet uit 1 geheel bestaan maar uit meerdere kleine deeltjes welke aan elkaar gelast worden hebben de bitten een nog betere anatomische vorm.

Alle mondstukken van de Trust bitten zijn gemaakt van een Sweet Iron materiaal. Dit materiaal is licht oxiderend (roestend) en heeft een zoete smaak waardoor speekselaanmaak wordt gestimuleerd en het bit zo beter wordt geaccepteerd door het paard. Het blauwe mondstuk zal gedurende het gebruik (door het oxidatie proces) lichtbruin worden.

Meer informatie
MerkTrust
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trust watertrens medium port
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.