Trust watertrens inno sense port hard tester

TESTER maat 12.5 cm. Watertrens met een harde tongboog. Inclusief rubberen bitringen. Geschikt voor gevoelige en jonge paarden.
€ 81,50
1 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
TR05002025-TEST
- +
  •  Gratis verzending boven de €75,-
  •  Door drukte zijn leveringen vertraagd
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten

Trust Inno Sense Watertrens Tongboog HARD TESTER

TESTER maat 12.5 cm

Door de vele positieve reacties van onze klanten op de Inno Sense bitten hebben wij dit bitje opgenomen in ons Test Center. De dikte van het bit schikt veel mensen een beetje af maar als je het bit in de mond van je paard bekijkt ligt het heel mooi, alleen de uiteindes zijn 20 mm, het middenstuk is een stuk smaller. Probeer en pas het daarom en wordt net zo enthousiast wordt als wij!

De Inno Sense watertrens met een harde tongboog wordt gemaakt van een elastisch kunststof materiaal. Dit bit is harder dan de medium port uitvoering. Het mondstuk heeft een tongboog wat zorgt voor minder druk op het midden van de tong. Dit bit is nauwelijks buigzaam.

Het gebruikte kunststof materiaal is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. De bitten zijn bovendien heel solide door de toepassing van een flexibele kern van roestvrij staal. 

De TRUST Flexi Bits zijn verkrijgbaar met verschillende kaakstukken zoals loose ring, eggbut, baby pelham en vele andere soorten. De bitten zijn herkenbaar aan het TRUST logo aan beide zijden van het mondstuk. Bovendien worden alle TRUST bitten gemaakt bij een eigen productie in Oisterwijk, wat de bitten een handgemaakt Nederlands product maakt.

Alle bitten uit het Inno Sense assortiment zijn 20 mm dik.

Meer informatie
MerkTrust
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trust watertrens inno sense port hard tester
Uw waardering

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.