VitalStyle Magnesiumcitraat

VitalStyle MagnesiumCitraat bevat 100% puur magnesiumcitraat, wat een belangrijke rol speelt in het spier- en zenuwstelsel. Deze vorm van magnesium wordt goed opgenomen door de dunne darm. De VitalStyle MagnesiumCitraat bevat geen suikers of andere toevoegingen. 

€ 21,56 € 23,95
> 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
SKU
ECO1103796-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
1500 gr50€ 53,96€ 1,08

VitalStyle Magnesiumcitraat 100%

VITALstyle MagnesiumCitraat bevat 100% puur magnesiumcitraat, wat een belangrijke rol speelt in het spier- en zenuwstelsel. Deze vorm van magnesium wordt goed opgenomen door de dunne darm. De VitalStyle MagnesiumCitraat bevat uiteraard geen suikers of andere toevoegingen. 
 
Magnesium is een mineraal dat een grote rol speelt in het spier- en zenuwstelsel. Paarden kunnen niet zonder magnesium. Het is een mineraal dat het lichaam niet zelf aanmaakt, maar alleen kan opnemen via het voer. Magnesium zorgt ervoor dat het zenuwstelsel goed functioneert, maar ook dat de spieren goed hun werk kunnen doen. Ontspanning na inspanning is van belang voor een gezonde spierfunctie. MagnesiumCitraat voor paarden vult de behoefte van magnesium aan, ondersteunt de opname van calcium, ondersteunt het zenuwstelsel en draagt bij aan het behoud van een normale spierspanning.

Een tekort aan magnesium kan voor een gespannen paard zorgen qua spieren en gedrag, door een verstoorde zenuwprikkeling. Het aanvullen van de magnesiumbehoefte is dus belangrijk voor een ontspannen paard!

Gebruik MagnesiumCitraat voor paarden bij:

  • Behoud van een normale spierspanning
  • Intensieve training
  • Ondersteuning sportpaarden 

Welke vorm van magnesium?

In veel paardensupplementen wordt magnesium in verschillende vormen gebruikt. Wat is het verschil? De opneembaarheid en het gehalte elementair magnesium. Het elementaire gehalte geeft de hoeveelheid van het ‘pure’ mineraal die het supplement bevat aan. Vormen die minder goed door het lichaam worden opgenomen of een lager gehalte elementair magnesium bevatten zijn magnesiumchloride, -fosfaat, -acetaat, -sulfaat, en -carbonaat. Magnesiumcitraat is een vorm van magnesium die zeer goed opneembaar is en wat ons betreft de beste keuze!

Stress door stress?

Paarden met stress of nerveus gedrag krijgen vaak MagnesiumCitraat. In stresssituaties gebruiken paarden extra magnesium, waardoor de magnesiumbehoefte groter wordt. Tegelijkertijd veroorzaakt een tekort aan magnesium stress en nerveus gedrag. Stress kan dus stress veroorzaken. Een paard verliest niet alleen magnesium door te zweten, ook geconcentreerd aan het werk zijn vergroot de magnesiumbehoefte. Sportpaarden hebben dus een verhoogde magnesiumbehoefte en het is belangrijk dat dit wordt aangevuld. Hoe meer een paard zweet en hoe meer een paard beweegt, hoe groter de magnesiumbehoefte van je paard is.

Wat zit er in MagnesiumCitraat? 

100% puur en natuurlijk magnesiumcitraat. Deze vorm van magnesium wordt goed opgenomen door de dunne darm. Gecombineerd met calcium ondersteunt magnesium een goede opbouw van botten. 


Meer informatie
MerkVITALstyle
Dekenmaat145 | 195 cm
SubstantiePoeder
Dosering10
Ingrediënten

Samenstelling VITALstyle Magnesiumcitraat

100% magnesiumcitraat. 5 gram Magnesium Citraat bevat ca. 800 mg Elementaire Magnesium. 

Gebruiksaanwijzing
Paard 450 - 600 kg 2 maatschepjes per dag (10 g) 
Pony tot 450 kg 1 maatschepje per dag (5 g) 

Verdeel het magnesiumpoeder over het voer. Eventueel licht bevochtigen om te voorkomen dat het poeder uit de voerbak wordt geblazen.   

Gebruiksduur bij 10 g MagnesiumCitraat per dag: 

500 g = 50 dagen (1,5 maand) 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VitalStyle Magnesiumcitraat
Uw waardering
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.