VITALstyle Oerbalans Poeder

VITALstyle Oerbalans is een aanvullend kruidenvoeder voor paarden en pony's dat het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. Het bevat allerlei vitaminen, mineralen en sporenelementen die een gezonde en soepele huid en het afweersysteem ondersteunen.

Waardering:
99% of 100
€ 44,55 € 49,50
2 op voorraad - wordt vandaag verzonden
Nog %1 beschikbaar
SKU
ECO1102357-CFG
- +
  •  Gratis verzending boven de €49,-
  •  Voor 00:00 besteld = vandaag verzonden
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
4000 gr50€ 44,55€ 0,89
15 kg250€ 115,19€ 0,46

VITALstyle Oerbalans Poeder

VITALstyle Oerbalans is een kruidenvoeder met vitaminen, mineralen, sporenelementen en kruiden die paarden van nature nodig hebben. Paarden zijn van nature gevoelig voor de ontwikkeling van een verstoorde spijsvertering en stofwisseling door verhoogde stress, verkeerde voeding of overbelasting. Dit is vaak te zien aan een doffe vacht of gevoelige huid. OerBalans is voor het behoud van een optimale stofwisseling. OerBalans is ook voor paarden waarbij de weerstand wel wat steun kan gebruiken.

Wat doet VITALstyle Oerbalans ?

De combinatie van kruiden, vitaminen, mineralen en sporenelementen maakt dit kruidenvoeder zo volledig, dat het niet alleen de lever stimuleert voor de stofwisseling, maar ook het immuunsysteem ondersteunt. OerBalans houdt het paard van nature in balans. 
Omdat alle ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn, ‘’herkent’’ het lichaam de stoffen wat de opname bevordert.

Afvalstoffen
Het gebruik van OerBalans kan tijdelijk leiden tot een verhoogde circulatie van afvalstoffen. Dit kan in sommige gevallen effect hebben op de huid. Gelukkig duurt dit vaak niet langer dan 10 dagen. OerBalans ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.

De VITALstyle Oerbalans Poeder is ook verkrijgbaar in pellets (brokjes) vorm. 


Meer informatie
MerkVITALstyle
Dekenmaat145 | 195 cm
SubstantiePoeder
Ingrediënten

Samenstelling Vitalstyle oerbalans poeder

Kruiden 32%: brandnetel, rozemarijnbladeren, heermoes, zoethoutwortel, cichoreiwortel, mariadistel. kalkwier (Maerl), calciumnatriumfosfaat, bietmelasse, natriumchloride, magnesiumoxide, wortels, zeewier (gedroogd), moutkiemen, tarwegries, appelpulp (gedroogd) en gist.

Gebruiksaanwijzing

Hoe gebruik je VITALstyle Oerbalans?

• Bouw in de eerste week de hoeveelheid langzaam op voor een optimale gewenning.
• Wanneer je paard de poeder niet wil opnemen, meng OerBalans dan met water of lijnzaadolie.
• Voer OerBalans minimaal 6 maanden voor een optimale stofwisseling en een blijvend gezonde soepele huid en glanzende vacht. Hoe langer je voert, hoe beter de stofwisseling van je paard.
• Start in de wintermaanden al met voeren. Het lichaam heeft even tijd nodig om een optimale stofwisseling te creëren. Paarden die huidproblemen hebben zullen langer de tijd nodig hebben.

Hoeveelheid VITALstyle Oerbalans  
Paard (600 kg) Normale belasting: 80 - 120 gram
Verhoogde belasting: 120 - 160 gram
Pony (400 - 600 kg) Normale belasting: 70 - 90 gram
Verhoogde belasting: 90 - 120 gram
Pony (150 - 300 kg) Normale belasting: 50 - 70 gram
Verhoogde belasting: 70 - 90 gram
Veulen 50 - 80 gram
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VITALstyle Oerbalans Poeder
Uw waardering
  1. Gastblog van VITALStyle: Waarom een detox in het najaar belangrijk is voor paarden! Gastblog van VITALStyle: Waarom een detox in het najaar belangrijk is voor paarden! In de vrije natuur zorgen paarden voor hun eigen detox. In het voor- en najaar gaan paarden zelf op zoek naar kruiden met een reinigende werking. Het bijzondere is dat deze juist dan groeien, zodat het lichaam (opgehoopte) afvalstoffen goed kan afbreken en afvoeren. Het voor- en najaar zijn dus ideaal voor een detox! In dit blog vertellen we je waarom een detox juist in het voor- en najaar belangrijk is en wanneer je paard een detox nodig heeft!
© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.