Cavalor Lactatec

Cavalor LactaTec is het meest complete supplement dat op verschillende manieren de spieractiviteit ondersteunt, spierherstel stimuleert en de gevoelige spieren verzorgt na intensieve training of bij paarden die last hebben van opstartproblemen.

€ 215,95
3 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
CA82194702-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
2000 gr66€ 215,95€ 3,27
5000 gr166€ 406,95€ 2,45

Cavalor Lactatec

Cavalor LactaTec is het meest complete supplement dat op verschillende manieren de spieractiviteit ondersteunt, spierherstel stimuleert en de gevoelige spieren verzorgt na intensieve training of bij paarden die last hebben van opstartproblemen. Door de efficiënte interactie in tal van metabolische processen worden de spieren soepel en zijn ze in staat om energie effectief om te zetten zonder neveneffecten. Hierdoor kan het paard tijdens periodes van intensieve training of meerdaagse evenementen topprestaties blijven leveren.

Cavalor Lactatec, voordelen:

Cavalor LactaTec is gebaseerd op Cavalor Muscle Fit. Om de spieren nog meer te ondersteunen werden essentiële oliën toegevoegd waaronder Petroselinum sativum en Citrus aurantifolium. De actieve componenten van Citrus aurantifolium vormen een sterk antioxidant waardoor ze de vorming van schadelijke vrije radicalen voorkomt. Bovendien heeft het een ontspannend effect op de spieren. Petroselinum sativum draagt ook bij tot een effectief herstel van de spieren bij zware inspanning. Het heeft een zuiverend effect op het lichaam waardoor toxines sneller afgevoerd worden en zuurstof probleemloos naar de spieren getransporteerd wordt waardoor spiervermoeidheid uitgesteld wordt.

 


Meer informatie
MerkCavalor
Dekenmaat145 | 195 cm
SubstantiePoeder
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing Cavalor Lactatec

Mix 30 gram Cavalor LactaTec poeder per dag door het voer.

In het geval van heftige opbouw van afvalstoffen en spierpijn adviseren wij om te starten met Cavalor LacaTec ten minste 4 weken vóór een volgende wedstrijd of heftige inspanning.

Een maatschepje is 15 gram. De maximale hoeveelheid per paard per dag is 45 gram.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cavalor Lactatec
Uw waardering
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.