EQUINE AMERICA

EQUINE AMERICA CORTAFLEX SUPER STRENGTH

Equine America Cortaflex HA Poeder
EQUINE AMERICA CORTAFLEX SUPER STRENGTH
€ 80,00
Goed opneembaar en slim geformuleerd supplement. Super Strength bevat hoge doseringen Hyaluronzuur en Bromelaïne.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

€ 80,00
Inhoud Dagen Prijs Prijs per dag
500 gr 60 € 80,00 € 1,33
Beschrijving

Details

Cortaflex HA Super Fenn Super Strength Poeder

Cortaflex is uniek op het gebied van voedingssupplementen. De cortaflex is zo geformuleerd dat het product extreem goed opneembaar is in vergelijking tot andere supplementen en daardoor doelgericht en effectief werkt.

Gewrichten staan niet direct in verbinding met bloedvaten, dus alle voedingsstoffen en bouwstenen welke een gewricht nodig heeft worden aangeleverd via de celwanden (en niet via het bloed). Cortaflex is samengesteld met de wetenschap dat kleine moleculen beter door de celwand kunnen passeren en daardoor goed opneembaar zijn. Cortaflex bevat een unieke formule van de geïsoleerde bouwstenen (precursors) van Chondroïtinesulfaat en Glucosaminesulfaat, in een speciale samenstelling, ontwikkeld om een uitzonderlijke opneembaarheid en effectiviteit te bewerkstelligen.

Daarnaast bevat de Cortaflex Hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een belangrijk bestanddeel van kraakbeen (gewrichtsvloeistof). Traditioneel hyaluronzuur (injecteerbare vorm) is afgeleid van type II collageen, dit heeft een moleculair gewicht van 6 miljoen Dalton. Dit is uiterst effectief wanneer het direct in het gewricht wordt gespoten maar niet wanneer het oraal wordt toegediend. De hyaluronzuur in de Cortaflex is van een plantaardige vorm en heeft een moleculair gewicht minder dan 50.000 Dalton. Deze vorm wordt via orale toediening beter opgenomen via de celwand.

Daarnaast bevat de Super Strength uitvoering ook Bromelaïne. Bromelaïne heeft een verlichtende werking.
Tegenwoordig bevatten zowel de Regular Strength als de Super Strength ASU. ASU bevordert de aanmaak van collageen (bestanddeel van kraakbeen). ASU wordt humaan al veel gebruikt voor een soepele beweging. Tevens bevatten beide varianten MSM, ter ondersteuning van het transport door de celwanden.

Kortom, de Cortaflex is een super slim supplement welke door de juiste samenstelling van ingrediënten zorgt dat de ingrediënten een synergetisch effect op elkaar hebben en goed opneembaar zijn door de celwanden naar het gewricht.

Wij adviseren om de Super Strength te voeren in de opstart periode, en vervolgens over de stappen op de Regular Strength voor onderhoud. Ook tijdens periode van zware inspanningen kan tijdelijk de Super Strength gegeven worden en vervolgens de Regular Strength voor onderhoud.

Extra informatie

Extra informatie

ingredienten

Let op! In de onderstaande lijst met samenstellingen zijn de aminozuren van de chondroïtine en glucosamine apart benoemd.

Technological Additives:

Preservatives: Ammonium Propionate - E 280 - 1000mg/kg
Anti-oxidants: Ascorbic Acid - E 300 - 400mg/kg

Nutritional Additives:

Vitamins & pro-vitamins:
Pyridoxine Hydrochloride - 400mg/kg

Compounds of Trace Elements:
Manganese Sulphate Monohydrate - E5 - 400mg/kg
Copper Sulphate Pentahydrate - E4 - 50mg/kg

Amino Acids: Glycine, L-glutamine, L-proline, Glutaminezuur, Asparaginezuur, L-Arginine, L-Histidine, L-Alanine, L-Serine, L-Valine, L-Isoleucine

Composition:

D-Glucose 727.150 mg/kg
Isolated Soya Protein Concentrate 80.000 mg/kg
ASU 20.000 mg/kg
Bromlaïne 20.000 mg/kg
Collagen Hydrolysate 
Sodium Hyaluronate (HA) 2800 mg/kg
MSM

Analytical constituents:

Crude protein 13.20%
Crude fibre 0.10%
Crude oils & fats 1.12%
Crude Ash 1.72%
Avocado Soybean Unsaponifiables (ASU) 7.14%
Sodium 0.10%
Silica 0.05%

Merk EQUINE AMERICA
Gebruiksaanwijzing Voor paarden in zware training of als opstart periode: 15 g per dag. Vervolgens 7.5 gram per dag als onderhoud.
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
4 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 artikel(en)

per pagina
Merk direct verschil Review door Melissa
Kwaliteit
Ik heb dit aan mijn paard met artrose gegeven als eerste kuur om dan de gewone Cortaflex te geven. Ik merkte van de eerste dag verschil. Niet goedkoop maar werkt wel.
(Geplaatst op 19 oktober 2016)

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code