New English

Op zoek naar een product uit de New English van Dyon voor jouw paard? DocHorse heeft een ruime voorraad Dyon New English hoofdstellen, teugels, frontriemen en voortuigen. 

De producten hebben allemaal RVS gespen en het stikwerk is dezelfde kleur als het leer. Op zoek naar Dy'on met messing gespren en cremekleurig stikwerk? Kijk dan eens bij de klassiek 'Dyon Collection'. 

Advies van een Dyon specialist

Charlotte is onze expert op het gebied van Dyon en helpt je graag met het maken van de juiste keuze voor jouw paard. Charlotte heeft alle producten van Dyon voor haar eigen paard in gebruik (lucky her) en kan je daarom alle in’s en out’s van je producten vertellen.

Producten 1-20 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De hoofdstellen uit de New English collectie zijn gemaakt van plantaardig gelooid leer wat de kans op huidirritaties verkleint. Het leer is van zeer hoge kwaliteit en erg soepel. De hoofdstellen zijn allen voorzien van een anatomisch gevormd kopstuk met een perfecte pasvorm. Het kopstuk en de neusriem hebben een padding van zacht neopreen en zijn onderlegd met schapenleer.

De New English collectie is gericht op springruiters en biedt naast bruine hoofdstellen ook matchende items zoals voortuigen, martingalen en speciale neusriemen (dubbele en touw neusriemen).

Alle producten in de New English collectie zijn voorzien van RVS gespen en het stikwerk is dezelfde kleur als het leer.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.