Dressage

Op zoek naar een product uit de Dressage Collectie van Dyon voor jouw paard? DocHorse heeft een ruime voorraad Dyon Dressage hoofdstellen, teugels en frontriemen.

De producten hebben allemaal RVS gespen en het stikwerk is dezelfde kleur als het leer. 

Advies van een Dyon specialist

Charlotte is onze expert op het gebied van Dyon en helpt je graag met het maken van de juiste keuze voor jouw paard. Charlotte heeft alle producten van Dyon voor haar eigen paard in gebruik (lucky her) en kan je daarom alle in’s en out’s van je producten vertellen.

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sinds kort heeft Dyon ook een prachtige collectie dressuur hoofdstellen in het assortiment. De dressuur hoofdstellen zijn volledig afgestemd op de wensen van de veeleisende dressuurruiter. Zowel de neusriem als het kopstuk zijn anatomisch gevormd en voorzien van een zachte neopreen vulling welke overtrokken is met soepel schapenleer. De dressuur hoofdstellen zijn er zowel in het rondgenaaid als plat en met of zonder lak neusriem. Ook heeft deze collectie een aantal Stang & Trens hoofstellen.

De rondgenaaide hoofdstellen van Dy'on hebben een frontriem met kristallen. De hoofdstellen met plat leer hebben een frontriem zonder kristallen. 

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.