Global Medics Lactalyse

Lactalyse is een vloeibaar product geschikt voor paarden die zware en intensieve lichamelijke inspanningen ondergaan.

Waardering:
100% of 100
€ 146,15
5 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
GB4159-265

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Global Medics Lactalyse

Lactalyse is een vloeibaar product geschikt voor paarden die zware en intensieve lichamelijke inspanningen ondergaan. Het heeft een gunstige invloed op het uithoudingsvermogen en vertraagt de vorming van melkzuur. De herstelperiode wordt korter waardoor paarden tot het einde van de wedstrijd topprestaties blijven leveren.

Deze vloeibare formule bevat zoals de Lacta-Fort poeder het aminozuur Beta-alanine wat een gunstige invloed heeft op het uithoudingsvermogen van de spieren. Carnosine is een di-peptide bestaande uit het aminozuur Beta-alanine en het aminozuur L-histidine dat men hoofdzakelijk terugvindt in spierweefsel. Hoe hoger het carnosine gehalte in de spieren, hoe minder verzuring en spiervermoeidheid optreedt tijdens inspanningen.

L-histidine en Valine zijn betrokken bij verschillende metabole reacties en zorgt daarmee voor zuurstoftoevoer naar organen en weefsels. Tevens zijn deze aminozuren bouwstenen voor moleculen die ijzer bevatten. Deze functie is belangrijk omdat dit zorgt voor energietoevoer naar de cellen. Verder werd Magnesiumcitraat toegevoegd wat bijdraagt aan het verlagen van de waardoor minder melkzuur wordt geproduceerd.
Lactalyse bevat eveneens specifiek geselecteerde vitamines die belangrijk zijn voor de energiehuishouding en de afvoer van afvalstoffen.

Bij paarden die blootgesteld worden aan zware inspanningen wordt een combinatie van Lactalyse en P-Block aangeraden.

Wanneer wordt Lactanase gebruikt?

  • Voor, tijdens en na zware inspanningen
  • Bij meerdaagse wedstrijden

 


Meer informatie
MerkGlobal-Medics
Inhoud - ml400 ml
Dekenmaat145 | 195 cm
SubstantieVloeibaar
Gebruiksaanwijzing

30ml de avond voor de wedstrijd dmv. de spuit rechtstreeks in de mond toedienen én 3u tot 4u voor de proef opnieuw 30ml toedienen.

Kuur van 13 dagen 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Global Medics Lactalyse
Uw waardering
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.