Global medics muscle relax

Muscle-Relax werd speciaal ontwikkeld voor paarden met stijfheid ter hoogte van de rug- en nekspieren, vermoeide spieren en stress. Het zorgt voor een algemene verbetering van de conditie, ondersteunt het skelet, verbetert de zenuwgeleiding en helpt de spieren sneller te herstellen en ontspannen.
 

Waardering:
90% of 100
€ 147,95
Tijdelijk niet leverbaar
SKU
GB3761-160

  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
3 L85€ 147,95€ 1,74

Global Medics Muscle Relax

Naast primaire rug-en nekproblemen kunnen ook zeer lichte onregelmatigheden in gang of balans er voor zorgen dat een paard zich ongelijkmatig gaat belasten met als resultaat stijfheid ter hoogte van de rug of nek. Zelfs nadat het initiële probleem opgelost is, kan de rug-en nekpijn langdurig aanhouden en zorgen voor prestatievermindering. Muscle-Relax werd speciaal ontwikkeld voor paarden met stijfheid ter hoogte van de rug- en nekspieren, vermoeide spieren en stress. Het zorgt voor een algemene verbetering van de conditie, ondersteunt het skelet, verbetert de zenuwgeleiding en helpt de spieren sneller te herstellen en ontspannen.
 
Wanneer wordt Muscle relax gebruikt?
•    Stressvolle paarden
•    Paarden met rug-en nekproblemen
•    Paarden in revalidatie na orthopedisch probleem/orthopedische operatie
•    Sportpaarden

Inhoud 3 liter


Meer informatie
MerkGlobal-Medics
Inhoud - ml3 L
SubstantieVloeibaar
Dosering35 ml
Ingrediënten

Muscle Relax bevat hoge concentraties aan Magnesium en  Calcium. Deze twee mineralen zijn essentieel voor een sterk skelet en gezonde beenderen maar ze hebben ook een gunstig effect op het zenuwstelsel, de spierfunctie en de electrolytenbalans. Magnesium is vaak onvoldoende aanwezig in de voeding. Muscle-Relax bevat de best opneembare vorm van Magnesium namelijk Magnesiumcitraat. Bij een tekort aan magnesium wordt er bot gedemineraliseerd met een verzwakking van het skelet als gevolg. Een tekort aan magnesium kan leiden tot spierverkramping en een verstoorde zenuwprikkeling met gespannen reacties en verhoogde prikkelbaarheid als gevolg.

Gebruiksaanwijzing

1 maatbeker van 35ml per volwassen paard per dag in het voeder mengen
voor veulens 1 maatbeker van 15ml per dag in het voeder mengen
Kuur van 85 dagen gebaseerd op een toediening van 35ml/dag

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Global medics muscle relax
Uw waardering
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.