Incrediwear Equine Trainingsbandages

De Incrediwear bandages zijn gemaakt van een innovatief materiaal. Het materiaal zorgt voor een maximale doorbloeding en optimale drainage van de lymfe.

Waardering:
100% of 100
€ 95,00
> 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
SKU
EBW55
- +
  •  Gratis verzending boven de €75,-
  •  Door drukte zijn leveringen vertraagd
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten

Incrediwear Trainingsbandages per paar

De Incrediwear bandages zijn gemaakt van een innovatief materiaal. Het materiaal zorgt voor een maximale doorbloeding en optimale drainage van de lymfe. Geen enkel ander therapeutisch product zorgt tevens voor een optimaal werkend lymfesysteem, dit maakt het materiaal uniek op het gebied van therapeutische producten voor paarden. Het lymfestelsel (lymfevaten en lymfeknopen) heeft een cruciale rol bij het aanmaken en onderhouden van de lichaamscellen. De lymfe heeft een voedende, zuiverende en drainerende rol. Door de gecombineerde werking worden alle afvalstoffen uit de weefsels afgevoerd (een groot deel komt niet alleen in het bloed maar ook in de lymfe terecht).

De bandages zijn geschikt om te gebruiken tijdens de training, het longeren of voor in de molen. Ze beschermen de benen van je paard zonder dat ze knellen. De meeste bandages vernauwen de bloedvaten waardoor er te weinig zuurstoftoevoer is.

De Incrediwear bandages zijn preventief te gebruiken om blessures te voorkomen en ze zijn te gebruiken voor bestaande blessures waaronder peesblessures, gallen, stalbenen, zwellingen en artrose. In beide gevallen versnellen ze het herstel op cellulair niveau. De Incrediwear bandages hebben tevens een ontstekingsremmende en pijnstillende werking. Tevens zijn de bandages ook vochtig te gebruiken op stal. 

Afmetingen: 12,5 cm x 275 cm

Hoe werkt de Incrediwear stof?

Incrediwear is een unieke 'therapeutische' stof welke al meer dan 6 jaar in de menselijke sportindustrie wordt gebruikt. Incrediwear is een in germanium (koolstof) ingebedde vezel welke actief wordt als deze in aanraking komt met lichaamswarmte. Als de stof actief is komt er een negatieve ion vrij welke de doorbloeding maximaal op gang brengt en daarnaast tevens zorgt voor een optimaal werkend lymfesysteem.

Naast de bandages zijn er ook socks en onderlappen.

Meer informatie
MerkIncrediwear Equine
Deken Maat145 | 195 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Incrediwear Equine Trainingsbandages
Uw waardering

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.