Phytonics detox comp

De Phytonics Detox Comp ondersteunt de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam en het ondersteunt de blaas, nieren, lever en het maag-darmkanaal

Waardering:
93% of 100
€ 26,95
2 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
PYDET13009
- +
  •  Gratis verzending boven de €49,-
  •  Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
50 ml50€ 26,95€ 0,54

Phytonics Detox Comp 50 ml

De Phytonics Detox Comp ondersteunt de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam en het ondersteunt de blaas, nieren, lever en het maag-darmkanaal. De Phytonics Detox Comp wordt ook wel gebruikt voor een 'halfjaarlijkse' reiniging, bij ophoping van de afvalstoffen of reguliere medicatie na een narcose. De Phytonics Detox Comp ondersteunt daarnaast ook de conditie van de vacht.

 
Meer informatie
MerkPhytonics
Inhoud - ml50 ml
SubstantieVloeibaar
Dosering1 ml
Ingrediënten

Samenstelling Phytonics Detox Comp

Extracten van Artisjok, Asperge, Berendruif, Berk, Canadese geelwortel, Driekleurig viooltje, Duizendguldenkruid, Echte guldenroede, Grote Engelwortel, Grote klis, Heermoes, Jeneverbes, Kalmoes, Kattenklauw, Kattensnor, Kleefkruid, Mariadistel, Paardenbloem en Zwarte bes. Verdunde extracten van Vrouwenmantel, Zuurbes, en Stinkende gouwe. Bentonite-Montmorillonite. Alcoholpercentage: 35%.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing Phytonics Detox Comp

Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, twee keer daags:

Paard 10-15 druppels. 1 ml = 20 druppels

Goed schudden voor gebruik.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Toediening
Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Duur van de behandeling
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Interactie en contra-indicatie
Voor informatie over interactie tussen geneesmiddelen en nutriënten of fytotherapie kijk op www.naturafoundation.nl (externe link) Interacties geneesmiddelen en nutriënten/kruiden.

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Bewaren
Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Phytonics detox comp
Uw waardering
  1. Gastblog Puur: Schoon het najaar in Gastblog Puur: Schoon het najaar in In de tijd waarin we leven is het voor iedereen al heel normaal, een periodieke detox, drainage- of reinigingskuur. Dit soms in combinatie met vasten om van de afvalstoffen af te komen. Bij paarden is dit niet anders, ook bij hen hopen de afvalstoffen zich op, waardoor de werking van organen wordt belemmerd.
  2. Schoon het voorjaar in. Een detox voor je paard to do or not to do? Schoon het voorjaar in. Een detox voor je paard to do or not to do? Detoxen, teatoxen, reinigen, ontgiften… In de humane wereld lees je er van alles over en zo druppelt deze “trend” ook door naar de paardenwereld. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag; Is het nodig om mijn paard te laten detoxen? In deze blog wil ik jullie meer informatie geven over waar detoxen en reinigen vandaan komt en waarom het zinvol kan zijn.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.