Puur culico

Puur Culico biedt ondersteuning bij schuren aan staart en manen.

Waardering:
97% of 100
Speciale prijs € 26,99 Normale prijs € 29,99
7 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
PNCUL11009

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
100 ml100€ 26,99€ 0,27

Puur Culico 100 ml

Puur Culico biedt ondersteuning bij seizoensgebonden schuren aan staart en manen. Puur Culico pakt de ongemakken aan staart- en manen tijdens de warmere periodes aan. De specifieke combinatie van bestanddelen in Puur Culico zorgt voor een regulerende werking en bevordert het natuurlijke herstelproces. Vergroot de effectiviteit van Puur Culico door bij aanvang van de toediening inwendig te reinigen met Puur Detoxi of Detox comp. Het is raadzaam om na iedere zes tot acht weken een stopweek in te lassen bij gebruik van Puur Culico. Op deze manier kun je de prikkel opnieuw aanbieden en is Puur Culico nog effectiever.

Puur Culico samenstelling:

Verdunde extracten van Haver (Avena sativa)
Heermoes (Equisetum arvense)
Moerasrozemarijn (Ledum palustre)
Valkruid (Arnica montana)
Zwarte bes (Ribes nigrum)
Alcohol 35% v/v.


Meer informatie
MerkPuur Natuur
Inhoud - ml100 ml
SubstantieVloeibaar
Dosering1 ml
Ingrediënten

Samenstelling van Puur Culico:

Verdunde extracten van Haver (Avena sativa)
Heermoes (Equisetum arvense)
Moerasrozemarijn (Ledum palustre)
Valkruid (Arnica montana)
Zwarte bes (Ribes nigrum)
Alcohol 35% v/v.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik van Puur Culico (tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft):

2x daags 20-40 druppels

Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Het kan ook op iets lekkers (stukje brood) gedruppeld gegeven worden. Geef Puur Culico tenminste een half uur voor of na het eten, zodat het door het schone mondslijmvlies kan worden opgenomen

Opmerkingen: Culico is ontwikkeld door dierenartsen op basis van gegevens uit de literatuur en jarenlange praktijkervaring. De specifieke combinatie van bestanddelen zorgt voor een regulerende werking en bevordert het natuurlijke herstelproces. Door de Culicoïdesmug in Culico, wordt de oorzaak van de staart- en maneneczeem aangepakt. Meestal moeten de druppels twee jaar achter elkaar, gedurende de maanden maart/april tot en met oktober/november worden toegediend Over het algemeen zijn ze daarna niet meer nodig. Ook als de symptomen zich voor het eerst openbaren, dient gelijk te worden gestart met de toediening van Culico.

Puur Culico kan zonder bezwaar in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of -therapeut.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puur culico
Uw waardering
  1. FAQ Staart- en maneneczeem / zomereczeem FAQ Staart- en maneneczeem / zomereczeem Met het voorjaar in aantocht komen helaas ook de bijbehorende voorjaarskwalen weer dichterbij. In deze blog beantwoorden we de meest gestelde vragen over staart- en maneneczeem (SME) / zomereczeem.
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.