25% KORTING - CODE: SUMMER25   -   Nog maar

STÜBBEN

STÜBBEN HOOFDSTEL FREEDOM TESTER

DH Tester
STÜBBEN HOOFDSTEL FREEDOM TESTER
€ 385,00
Nieuw de mogelijkheid om dit hoofdstel 7 dagen te testen!
Beschikbaarheid: op voorraad
Beschrijving

Details

Stübben Freedom Hoofdstel Tester

De tester is momenteel beschikbaar in maat cob (valt ruim)

Wij bieden je de mogelijkheid om dit innovatieve hoofdstel 7 dagen te testen! Wij hebben zelf hele goede ervaringen met dit product en hopen je via deze weg net zo enthousiast te maken als dat wij zijn.

Dit unieke hoofdstel van Stübben houdt volledig rekening met de anatomie en biologische functies van het paard.

Zicht van het paard wordt niet aangetast
Door de innovatieve bakstukken van dit hoofdstel kan het paard, net zoals zonder hoofdstel, rondom alles zien.

Oren kunnen volledig vrij bewegen
Net zoals de ogen van het paard zijn de oren ook belangrijk voor de communicatie met de omgeving. Dit hoofdstel zorgt ervoor dat de oren vrij kunnen bewegen, zowel de frontriem als het kopstuk drukken namelijk op geen enkele spier, zenuw of ader.

Behoudt de natuurlijke bewegingen van het paard
De speciale keelriem, die lager geplaatst is, zorgt ervoor dat de gevoelige gebieden van een paard -de plaatsen waar een roofdier zou aanvallen- drukloos zijn. Dit voorkomt nervositeit omdat het vlucht gedrag van het paard niet aanwezig hoeft te zijn. Het paard kan dus volledig vrij en natuurlijk bewegen zonder ongemak of een terughoudend gevoel. De ongemakken die regulieren hoofdstellen kunnen veroorzaken, zoals nervositeit, zijn met dit hoofdstel te voorkomen. Paarden zullen zich meer op hun gemak voelen.

Alle voordelen op een rijtje:
-    Volledige zicht wordt behouden
-    Paard kan de oren volledig vrij bewegen
-    Geen enkele druk op de zenuwen en spieren(nek, hoofd, oren en keel)
-    Behoudt de natuurlijke enthousiasme en bewegingen

Let op! Het hoofdstel is ook verkrijgbaar met Swarovski steentjes in de frontriem. Mocht je deze versie willen geef dit dan aan tijdens het bestellen, de prijs blijft hetzelfde.

Extra informatie

Extra informatie

DH Tester Ja
Merk STÜBBEN
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
50%
( 1 )
4 star :
50%
( 1 )
Sort by:

2 artikel(en)

per pagina
Super fijn hoofdstel Review door Kirsten
Kwaliteit
Het hoofdstel is van super fijne kwaliteit en zorgt ervoor dat de druk rond de oren/hals veel minder is. Mijn paard heeft extreem last van hoofdschudden en helaas maakt dit hoofdstel geen verschil voor mijn paard. Maar ik ben ervan overtuigd dat dit zeker een goede werking kan hebben bij veel paarden!
(Geplaatst op 4 oktober 2017)
Vanaf de 1e dag geen enkele keer geschud met hoofd Review door R. van der Linden
Kwaliteit
De kwaliteit en werking van dit hoofdstel is zijn prijs dubbel en dwars waard. Het leer is heerlijk zacht en ondanks dat het niet zo duidelijk vermeld staat zijn de bakstukken zo bevestigd [scharnierend met een soort drukkertje] dat bij het aannemen van de teugels het bovenste gedeelte van het hoofd volledig vrij blijft van enige druk. Voor een paard met hals/oorproblemen echt ideaal. Het hoofdstel blijft goed op zijn plaats zitten, is comfortabel en ondanks het wat robuuste uiterlijk toont het toch stoer. Groot bijkomend voordeel: het KNHS staat dit hoofdstel wel toe op wedstrijden in tegenstelling tot anatomische hoofdstellen met de gekruiste sluiting aan de onderzijde van het paardenhoofd.
(Geplaatst op 1 juli 2016)

Login to add review

Artikel QR Code