SYNOVIUM

SYNOVIUM HIPPOCHOL

Synovium Hippochol
SYNOVIUM HIPPOCHOL
€ 29,65
Hippochol is een voedingssupplement voor paarden dat dient ter ondersteuning van de leverfuntie
Levertijd: 3-5 werkdagen

Dit product kun je 33 dagen gebruiken bij een dagelijkse doses van 30 ml.
De prijs per dag is ongeveer € 0,90

Beschrijving

Details

Synovium Hippochol 1000 ml

De Hippochol is een voedingssupplement periodiek ingezet kan worden ter ondersteuning van de lever. De lever is één van de belangrijkste organen in het lichaam van je paard, dit orgaan speelt een grote rol in het stofwisselingsproces. Het stofwisselingsproces moet optimaal kunnen functioneren om het maximale aan voedingsstoffen uit het voer te kunnen halen en ook om afvalstoffen te kunnen afvoeren, het is dus van groot belang dat de lever goed functioneert.

De Hippochol bevat methionine wat voor een goede aanmaak van choline zorgt (de choline zit ook extra in de Hippochol als ingrediënt), de choline is nodig om lecthine en acetylcholine te kunnen aanmaken en zorgt voor de opbouw van lichaamscellen, het zenuwstelsel en de vetstofwisseling. Best een belangrijke stof dus die choline! Daarom adviseren wij ook om 1 keer in de zoveel tijd Hippochol te geven om de lever een beetje te helpen zodat je zeker bent van een goede leverfunctie bij je paard.

Dit product test niet positief op doping

Extra informatie

Extra informatie

Dosering per dag 30 ml
Aantal dagen 33
ingredienten

Bevat per KG:

  • Methionine       10mg
  • Choline               150 mg
  • Sorbitol               528 mg
Merk SYNOVIUM
Gebruiksaanwijzing Synovium Hippochol Toedieningswijze en dosering Afhankelijk van de conditie van het paard: Dagelijks 30 ml tot 3 x 30 ml over het voer voor een paard van 600 kg.
Hoeveelheid 1000 ml
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
3 star :
100%
( 1 )
Sort by:

2 artikel(en)

per pagina
Wat een verandering Review door Michelle
Kwaliteit
Mijn merrie heeft enige tijd geleden leverbot gekregen, ze was niet haarzelf erg sloom/futloos en haar vacht wastafel dof. Nadat de DA haar hiervoor behandeld hadden ben ik dit gaan voeren en wat ging het snel beter! Geef het nu nog als extra ondersteuning 1x in het half jaar 1 fles.
(Geplaatst op 1 april 2016)
Mooie vacht Review door Charlotte
Heeft mijn paard door zijn herstel van infectie heen geholpen, hij was erg dof en futloos, kreeg door hippochol weer meer energie en een glanzende vacht. Had afwijkende leverwaarde in het bloed dit is met Hippochol weer recht getrokken
(Geplaatst op 3 mei 2012)

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code