Synovium hippochol

Hippochol is een voedingssupplement voor paarden dat dient ter ondersteuning van de leverfuntie
Waardering:
100% of 100
€ 36,00
5 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
SYN312.1L
- +
  •  Gratis verzending boven de €75,-
  •  Door drukte zijn leveringen vertraagd
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
1 L33€ 36,00€ 1,09

Synovium Hippochol 1000 ml

De Hippochol is een voedingssupplement periodiek ingezet kan worden ter ondersteuning van de lever. De lever is één van de belangrijkste organen in het lichaam van je paard, dit orgaan speelt een grote rol in het stofwisselingsproces. Het stofwisselingsproces moet optimaal kunnen functioneren om het maximale aan voedingsstoffen uit het voer te kunnen halen en ook om afvalstoffen te kunnen afvoeren, het is dus van groot belang dat de lever goed functioneert.

De Hippochol bevat methionine wat voor een goede aanmaak van choline zorgt (de choline zit ook extra in de Hippochol als ingrediënt), de choline is nodig om lecthine en acetylcholine te kunnen aanmaken en zorgt voor de opbouw van lichaamscellen, het zenuwstelsel en de vetstofwisseling. Best een belangrijke stof dus die choline! Daarom adviseren wij ook om 1 keer in de zoveel tijd Hippochol te geven om de lever een beetje te helpen zodat je zeker bent van een goede leverfunctie bij je paard.

Dit product test niet positief op doping

Meer informatie
MerkSynovium
Inhoud - ml1 L
SubstantieVloeibaar
Dosering30 ml
Ingrediënten

Bevat per KG:

  • Methionine       10mg
  • Choline               150 mg
  • Sorbitol               528 mg
GebruiksaanwijzingSynovium Hippochol Toedieningswijze en dosering Afhankelijk van de conditie van het paard: Dagelijks 30 ml tot 3 x 30 ml over het voer voor een paard van 600 kg.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Synovium hippochol
Uw waardering
  1. Schoon het voorjaar in. Een detox voor je paard to do or not to do? Schoon het voorjaar in. Een detox voor je paard to do or not to do? Detoxen, teatoxen, reinigen, ontgiften… In de humane wereld lees je er van alles over en zo druppelt deze “trend” ook door naar de paardenwereld. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag; Is het nodig om mijn paard te laten detoxen? In deze blog wil ik jullie meer informatie geven over waar detoxen en reinigen vandaan komt en waarom het zinvol kan zijn.
  2. Geslachtshormonen en hormoonhuishouding Geslachtshormonen en hormoonhuishouding Het voorjaar is in aantocht en dit houdt in dat de paarden weer van sappige groene weides kunnen gaan genieten. De dagen worden langer, de temperatuur stijgt en je paard verliest zijn dikke wintervacht. En de geslachtsdrift komt weer op gang! De geslachtshormonen zijn verantwoordelijk voor het op gang komen van de geslachtsdrift. Bij hengsten wordt het geslachtshormoon Testosteron genoemd, bij merries is dit Oestrogeen en onder andere Progesteron

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.