SYNOVIUM

SYNOVIUM LIJNZAADOLIE

DH Keurmerk
Synovium Lijnzaadolie
SYNOVIUM LIJNZAADOLIE
Vanaf: € 10,85
Afkomstig uit lijnzaad door de eerste koude persing en is hierdoor van hogere kwaliteit dan de meeste commerciële lijnzaad producten
Levertijd: selecteer een optie

* Verplichte velden

Vanaf: € 10,85
Inhoud Dagen Prijs Prijs per dag
1000 ml 33 € 10,85 € 0,33
5000 ml 166 € 37,15 € 0,22
Beschrijving

Details

Synovium Lijnzaadolie

Het verschil in kwaliteit van lijnzaadolie ligt tegenwoordig zo ver uit elkaar  dat het moeilijk is om als consument een goede keuze te maken, je wilt natuurlijk alleen het beste voor je paard. De lijnzaadolie van Synovium is afkomstig uit lijnzaad door de eerste  koude persing en is hierdoor van hogere kwaliteit dan de meeste commerciële lijnzaad producten. De vetzuren in deze lijnzaadolie zijn grondig geanalyseerd en dragen bij aan een gezonde spijsvertering en een glanzende vacht.

Waarom wij voor dit product kiezen:

Deze lijnzaadolie heeft een mooie donkere kleur en de paarden eten het gemakkelijk. De lijnzaadolie heeft een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

Extra informatie

Extra informatie

DH Keurmerk Ja
Merk SYNOVIUM
Gebruiksaanwijzing

30 - 60 ml per dag

Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
50%
( 1 )
4 star :
50%
( 1 )
Sort by:

2 artikel(en)

per pagina
Goed Review door Charissa
Kwaliteit
Prima lijnzaadolie. Ik voer dit bij aan mijn paard, omdat hij soms wat 'last' heeft van mestvocht wat vieze vlekken geeft aan de binnenkant van zijn achterbenen. Ik geef ongeveer 20-25 ml per dag (minder als aanbevolen) door een handje muesli. Doet wat het moet doen, geen vlekken meer op de achterbenen!
(Geplaatst op 18 december 2017)
Wat glimt ze mooi Review door michelle
Kwaliteit
Super kwaliteit en duidelijk verschil te zien in de conditie van haar vacht, ik hoor vaak 'wat glimt ze mooi'. Paard eet het makkelijk.
(Geplaatst op 1 april 2016)

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code