Bezig met laden...

Trust bustrens medium port

Deze stang is anatomisch gevormd en zorgt voor meer tongvrijheid. Deze bustrens is ideaal voor paarden met een sensitieve tong en daardoor hun tong naar buiten steken of onrustig zijn in de aanleuning.
€ 102,00
SKU
TR050000-CFG
- +
  •  Door drukte kunnen leveringen vertraagd zijn
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Trust Bustrens Medium Port

Deze stang is anatomisch gevormd en zorgt voor meer tongvrijheid. Deze bustrens is ideaal voor paarden met een sensitieve tong en daardoor hun tong naar buiten steken of onrustig zijn in de aanleuning. Daarnaast ligt het bit mooi stil in de mond. Kortom, dit is een zeer vriendelijk bit met veel tongvrijheid.

Alle Trust bitten worden met de hand gemaakt waardoor de kwaliteitscontrole zeer hoog is. Omdat de bitten niet uit 1 geheel bestaan maar uit meerdere kleine deeltjes welke aan elkaar gelast worden hebben de bitten een nog betere anatomische vorm.

Alle mondstukken van de Trust bitten zijn gemaakt van een Sweet Iron materiaal. Dit materiaal is licht oxiderend (roestend) en heeft een zoete smaak waardoor speekselaanmaak wordt gestimuleerd en het bit zo beter wordt geaccepteerd door het paard.

Meer informatie
MerkTrust
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trust bustrens medium port
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.