Bezig met laden...

Trust watertrens inno sense port hard

De Inno Sense watertrens met een harde tongboog wordt gemaakt van een elastisch kunststof materiaal. Dit bit is harder dan de medium port uitvoering. Het mondstuk heeft een tongboog wat zorgt voor minder druk op het midden van de tong.
€ 81,50
Op voorraad
SKU
TR050019-CFG

Trust Inno Sense Watertrens Tongboog HARD

De Inno Sense watertrens met een harde tongboog wordt gemaakt van een elastisch kunststof materiaal. Dit bit is harder dan de medium port uitvoering. Het mondstuk heeft een tongboog wat zorgt voor minder druk op het midden van de tong. Dit bit is nauwelijks buigzaam.

Het gebruikte kunststof materiaal is FDA approved, wat wil zeggen dat het materiaal niet giftig is en geen weekmakers bevat. De bitten zijn bovendien heel solide door de toepassing van een flexibele kern van roestvrij staal. 

De TRUST Flexi Bits zijn verkrijgbaar met verschillende kaakstukken zoals loose ring, eggbut, baby pelham en vele andere soorten. De bitten zijn herkenbaar aan het TRUST logo aan beide zijden van het mondstuk. Bovendien worden alle TRUST bitten gemaakt bij een eigen productie in Oisterwijk, wat de bitten een handgemaakt Nederlands product maakt.

Alle bitten uit het Inno Sense assortiment zijn 20 mm dik.

Tevens is het mogelijk dit bit 7 dagen te testen via ons Test Center! 

Meer informatie
MerkTrust
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trust watertrens inno sense port hard
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.