Accessoires

Bezig met laden...

Ook voor hoef accessoires kun je bij Dochorse terecht. Denk hierbij aan hoevenkrabbers, hoefborstels en hoefkwasten. Ook hebben wij hoefschoenen van onder andere WoofWear en Tubbease.

Advies van een specialist

Wil je weten welke producten geschikt zijn voor de hoeven van jouw paard? Neem contact op Charlotte. Charlotte heeft onder andere alle hoefschoenen gepast op meerdere paarden waardoor zij jou kan helpen bij het vinden van de juiste producten.

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Harry's Horse Borstel Hout
  € 4,95
 2. Zhiviq Stubby Hoevenkrabber

  Zhiviq Grooming

  Zhiviq Stubby Hoevenkrabber
  Waardering:
  100%
  € 14,95
 3. WW Medical Hoof Boot

  Algemeen

  WoofWear Hoefschoen
  Waardering:
  100%
  € 38,80
 4. Vet-strider reserve straps

  Algemeen

  Vet-strider reserve straps
  Waardering:
  100%
  € 4,90
 5. Horse Crocz

  Algemeen

  VETSTRIDER VERBAND BESCHERMING
  Waardering:
  100%
  € 49,00
 6. Tubbease pad / zool
  € 13,95
 7. Tubbease hoefschoen

  Excellent

  Tubbease hoefschoen
  Waardering:
  100%
  € 27,50
 8. Kentucky dog rug pearls

  Kentucky

  Magnetische hoevenkrabber
  Waardering:
  100%
  Speciale prijs € 4,95 Normale prijs € 6,95
 9. Busse hoefkwast + dop

  Busse

  Busse hoefkwast + dop
  Waardering:
  90%
  € 2,95
 10. Busse hoefborstel gel

  Busse

  Busse hoefborstel gel
  Waardering:
  100%
  € 9,95
 11. Hoevenkrabber
  € 1,50
 12. Busse hoefkwast groot

  Busse

  Busse hoefkwast groot
  Waardering:
  100%
  € 2,95
 13. Hoefzak

  Algemeen

  Hoefzak
  Waardering:
  100%
  € 17,50

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Om de hoeven van je paard gezond te houden is het van belang om deze goed te verzorgen. DocHorse heeft een ruim assortiment borstels en accessoires voor een optimale verzorging van de hoeven zoals hoevenkrabbers, hoefschoenen, hoefborstels en hoefkwasten. Wij hebben producten voor de dagelijkse verzorging van de hoeven maar ook voor blessures aan de hoeven zoals een hoefzweer of kneuzing.

Dagelijkse verzorging

Het is belangrijk om de hoeven van je paard dagelijks schoon te maken. Een hoevenkrabber met borstel is een echte musthave voor op stal, met een hoevenkrabber kan je de zool en straal van de hoef goed schoonmaken. Door de hoeven uit te krabben kan je gelijk kijken of er geen steentjes of ander vuil in de hoef zit. Wij hebben ook een handige hoevenkrabber met magneet. Je kan de hoeven van je paard ook dagelijks verzorgen met een speciale hoefolie of hoefvet, deze kan je aanbrengen met een hoefkwast. Wij hebben handige hoefkwasten met een dop zodat je de kwast veilig kan opbergen. 

Speciale hoefverzorging

Als je paard bijvoorbeeld een hoefzweer heeft kan je deze behandelen met een speciaal middel i.c.m. een hoefzak. Ook bij andere aandoeningen zoals een zoolkneuzing kan het nodig zijn om de hoef extra te beschermen. Dit kan met een speciale hoefschoen, wij hebben een handige hoefschoen van WoofWear of de Tubbease. De Tubbease hoefschoen kan ook gebruikt worden voor het weken van de hoef, hiervoor is ook een losse inlage beschikbaar welke gedrenkt kan worden in een oplossing. Als je de hoef van je paard in het verband hebt, kan je slijtage van het verband voorkomen met de Vetstrider verbandbescherming. Overleg altijd met jouw dierenarts wat het juiste behandelplan is voor jouw paard. 


Wil je weten welke producten het meest geschikt zijn voor de hoeven van je paard? Neem dan contact op met Charlotte. Charlotte heeft alle hoefschoenen in ons assortiment gepast op meerdere paarden zodat ze je goed kan adviseren.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.