TRM

TRM STAYSOUND

TRM Staysound
TRM STAYSOUND
Vanaf: € 21,75
Deze verkoelende en verzorgende klei is ideaal om zwaarbelaste benen te ondersteunen. De klei is makkelijk in gebruik en hoeft niet i.c.m. bandages gebruikt te worden.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

Vanaf: € 21,75
Beschrijving

Details

TRM Staysound

Al jarenlang de meest gebruikte verkoelende klei!

Deze klei zorgt verlichting van paardenbenen die zwaar belast worden, bijvoorbeeld tijdens springwedstrijden, crosswedstrijden, zware dressuur oefeningen, races, of voor paarden die in een revalidatietraject zitten. De klei bevat tijmolie, en kan daardoor op kleine schaafwondjes gebruikt worden (niet op grote open wonden). Staysound is makkelijk aan te brengen en heeft een lange werkingsduur. Het hoeft niet te worden gebruikt in combinatie met een bandage en het is makkelijk af te wassen.

Staysound kan dagelijks worden toegepast ter verzorging van de benen en pezen, ter preventie van blessures of bij de behandeling hiervan.

Voor extra lang effect kan een natte krant over de klei worden aangebracht om te voorkomen dat de klei uitdroogt.

Extra informatie

Extra informatie

Merk TRM
Gebruiksaanwijzing TRM Staysound * Na het werk benen insmeren met de klei * Dikke laag aanbrengen * Kan eventueel met bandage eromheen voor langdurig effect Dit product is ook geschikt voor de eventingsport ter preventie, het test niet positief.
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
67%
( 2 )
4 star :
33%
( 1 )
Sort by:

3 artikel(en)

per pagina
makkelijk in gebruik Review door Michelle
Kwaliteit
De klei is makkelijk aan te brengen (je krijgt er wel hele vieze handen van) en als het opgedroogd is kan je het makkelijk van het been poetsen. Ik gebruik de klei nu ik mijn paard revalideer van een blessure en de benen blijven mooi strak.
(Geplaatst op 24 juli 2019)
Werkt super Review door Maxime
Kwaliteit
Mijn paard heeft vaak vocht in zijn benen. Nu gebruik ik dit en ik zie duidelijk verschil. Als je het er op smeert voelt het ook lekker koel aan.
(Geplaatst op 19 juni 2019)
Werkt goed bij dikke benen Review door Manon
Kwaliteit
Mijn paard heeft na het springen vaak wat gallen en vocht in zijn achterbenen. Nu ik deze klei gebruik heeft hij de volgende dag nergens last van en zijn de benen heel droog.
(Geplaatst op 18 juni 2019)

Login to add review

Artikel QR Code