Bezig met laden...

Trm staysound

Deze verkoelende en verzorgende klei is ideaal om zwaarbelaste benen te ondersteunen. De klei is makkelijk in gebruik en hoeft niet i.c.m. bandages gebruikt te worden.
€ 21,75
Op voorraad
SKU
13041-CFG

TRM Staysound

Al jarenlang de meest gebruikte verkoelende klei!

Deze klei zorgt verlichting van paardenbenen die zwaar belast worden, bijvoorbeeld tijdens springwedstrijden, crosswedstrijden, zware dressuur oefeningen, races, of voor paarden die in een revalidatietraject zitten. De klei bevat tijmolie, en kan daardoor op kleine schaafwondjes gebruikt worden (niet op grote open wonden). Staysound is makkelijk aan te brengen en heeft een lange werkingsduur. Het hoeft niet te worden gebruikt in combinatie met een bandage en het is makkelijk af te wassen.

Staysound kan dagelijks worden toegepast ter verzorging van de benen en pezen, ter preventie van blessures of bij de behandeling hiervan.

Voor extra lang effect kan een natte krant over de klei worden aangebracht om te voorkomen dat de klei uitdroogt.

Meer informatie
MerkTRM
GebruiksaanwijzingTRM Staysound * Na het werk benen insmeren met de klei * Dikke laag aanbrengen * Kan eventueel met bandage eromheen voor langdurig effect Dit product is ook geschikt voor de eventingsport ter preventie, het test niet positief.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trm staysound
Uw waardering
© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.