Trm staysound

Deze verkoelende en verzorgende klei is ideaal om zwaarbelaste benen te ondersteunen. De klei is makkelijk in gebruik en hoeft niet i.c.m. bandages gebruikt te worden.
Waardering:
100% of 100
€ 21,15
> 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
Nog %1 beschikbaar
SKU
13041-CFG
- +
  •  Gratis verzending boven de €49,-
  •  Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten

TRM Staysound

De TRM Staysound is al jarenlang de meest gebruikte verkoelende klei!

Deze TRM Staysound klei zorgt verlichting van paardenbenen die zwaar belast worden, bijvoorbeeld tijdens springwedstrijden, crosswedstrijden, zware dressuur oefeningen, races, of voor paarden die in een revalidatietraject zitten. De klei bevat tijmolie, en kan daardoor op kleine schaafwondjes gebruikt worden (niet op grote open wonden). Staysound is makkelijk aan te brengen en heeft een lange werkingsduur. Het hoeft niet te worden gebruikt in combinatie met een bandage en het is makkelijk af te wassen.

TRM Staysound kan dagelijks worden toegepast ter verzorging van de benen en pezen, ter preventie van blessures of bij de behandeling hiervan. Voor extra lang effect kan een natte krant over de klei worden aangebracht om te voorkomen dat de klei uitdroogt.

Meer informatie
MerkTRM
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing TRM Staysound

TRM Staysound * Na het werk benen insmeren met de klei * Dikke laag aanbrengen * Kan eventueel met bandage eromheen voor langdurig effect Dit product is ook geschikt voor de eventingsport ter preventie, het test niet positief.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trm staysound
Uw waardering
  1. TRM StaySound TRM StaySound De benen van het paard zijn kwetsbaar. De benen dragen letterlijk het gewicht van paard en ruiter, en de benen worden zwaar belast wanneer we onze paarden gaan trainen, willen springen, koersen, crossen of dressuurmatig hard laten werken. De druk die op de benen, pezen en weefsels komt te staan is groot en daarom is het belangrijk goed voor de benen van je paard te zorgen. TRM Staysound kan hier goed bij helpen.
  2. Tips voor het gebruiken van klei Tips voor het gebruiken van klei Klei is tevens te gebruiken in de acute fase van een blessure. De klei beperkt de reactie op de blessure en heeft een pijnstillende werking, hierdoor worden zwellingen en ontstekingen vermindert wat de kans op nog meer beschadigingen beperkt. Daarnaast willen we benadrukken dat klei voor alle paarden gebruikt kan worden, niet alleen voor sportpaarden. Ook oudere paarden welke last hebben van hun gewrichten of paarden met een ontsteking in de hoe
  3. Liniment of klei wat is het verschil? In deze blog lees je wat linimenten precies zijn en wat het verschil is met klei. Daarnaast wordt de werking van beide producten uitgelegd.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.