Achterbenen

Laden...

Producten 1-20 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Back on Track Hakbeschermers

  Back on Track

  Back on Track Hakbeschermers
  € 99,00 € 79,20
 2. Kentucky Moonboots

  Kentucky

  Kentucky moonboots
  € 119,99
 3. Kentucky moonboots max

  Kentucky

  Kentucky moonboots max
  € 134,99

Producten 1-20 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wij hebben een ruim assortiment aan beschermers voor de achterbenen van je paard van o.a. Equifit, Kentucky, Busse en Lemieux.

Waarom gebruik je beenbeschermers ?

Beenbeschermers voor de achterbenen gebruik je om de benen van de paard te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Je paard kan bijvoorbeeld tijdens het rijden met zijn benen langs elkaar strijken waardoor de benen beschadigen of hij kan zich aantikken boven de sprong. Je kan ook speciale beschermers gebruiken welke rondom de kogel sluiten om de kogels van je paard ondersteuning te bieden in de afzet van een sprong of bij zwaar belastende oefeningen.

Waar moet je opletten bij het aanschaffen van beenbeschermers?

Het is belangrijk om te weten voor welk doel je de beschermers wilt gebruiken. Gebruik je beschermers alleen voor de dagelijkse training kies dan voor een strijklap. Wil je de kogels van je paard meer ondersteuning bieden? Kies dan voor kogelbeschermers welke rondom het been sluiten. Daarnaast heb je ook de keuze voor verschillende sluitingen zoals klittenband, knopsluitingen of aansnoerbandjes. Voor de dagelijkse training adviseren wij om voor een klittenbandsluiting te gaan omdat deze het minst druk geeft op het been.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.