Dressuursingel

Bij Dochorse kun je ook terecht voor jouw dressuursingel. Momenteel zijn de anatomische dressuursingels erg populair onder de ruiters. De anatomische vorm zorgt voor meer bewegingsvrijheid voor het paard en draagt daardoor bij aan een ruimere gang. Er zijn zowel dressuursingels met bont als zonder bont verkrijgbaar bij Dochorse. Wij hebben daarnaast ook meerdere dressuursingels die geheel gratis en vrijblijvend getest kunnen worden via ons TestCenter!

Advies van een specialist

Wil je meer informatie over een van onze dressuursingels of wil je weten welke dressuursingel geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het vinden van de juiste dressuursingel.

 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bij Dochorse kun je ook terecht voor jouw dressuursingel. Momenteel zijn de anatomische dressuursingels erg populair onder de ruiters. De anatomische vorm zorgt voor meer bewegingsvrijheid voor het paard en draagt daardoor bij aan een ruimere gang. Er zijn zowel dressuursingels met bont als zonder bont verkrijgbaar bij Dochorse. Wij hebben daarnaast ook meerdere dressuursingels die geheel gratis en vrijblijvend getest kunnen worden via ons TestCenter! Hieronder lichten wij een paar van onze fijne dressuursingels toe.

Busse dressuursingel neopreen

Een van onze meest basis dressuursingels is de Busse neopreen dressuursingel. Deze dressuursingel is van sterk neopreen met een nylon binnenwerk. De dressuursingel is gemakkelijk in onderhoud en kan gewoon gewassen worden in de wasmachine.

Een van onze bestsellers

Een van onze bestsellers onder de dressuursingels is de Stubben equi-soft singel. Deze singel bestaat uit 3 componenten die onafhankelijk van elkaar mee bewegen met de beweging van jouw paard. De banden van de dressuursingel bestaan uit elastiek waardoor de druk optimaal verdeeld wordt.

Deze dressuursingel is revolutionair en geeft het paard een comfortabel gevoel tijdens inspanning. De dressuursingel zorgt er daarnaast voor dat het paard meer bewegingsvrijheid heeft.

Wil je deze dressuursingel liever eerst testen? Je kan deze dressuursingel gratis testen via ons TestCenter!

Kentucky dressuursingel

De Kentucky anatomische dressuursingel is zo gevormd dat de natuurlijke beweging van het paard gevolgd wordt om zo optimale comfort en vrijheid te kunnen bieden. Deze dressuursingel zorgt ervoor dat de schouders en de elle bogen van het paard minder belast worden waardoor het paard beter kan ademen. Deze singel is voorzien van bont en wordt geleverd met twee afneembare voeringen.

Het driedubbele elastiek aan beide kanten van het paard zorgen ervoor dat de druk zo gelijkmatig mogelijk verdeeld wordt. De dressuursingel is niet van echt leer gemaakt, maar van artificieel leer, waardoor hij ook nog eens gemakkelijk in onderhoud is.

Advies van een specialist

Wil je meer informatie over een van onze dressuursingels of wil je weten welke dressuursingel geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het vinden van de juiste dressuursingel.

 

 

 

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.