Back on track Stapmolendeken

Deze therapeutische stapmolendeken is te gebruiken wanneer je paard in de stapmolen loopt, of tijdens het longeren. De vorm geeft een maximale bewegingsvrijheid en voorkomt schuurplekken op de schouders.

€ 194,93 € 259,90
Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
SKU
BOT212800-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Back on Track Stapmolendeken / Walker rug

Deze therapeutische stapmolendeken is te gebruiken wanneer je paard in de stapmolen loopt, of tijdens het longeren. De vorm geeft een maximale bewegingsvrijheid en voorkomt schuurplekken op de schouders. De stapmolendeken is waterafstotend.

De stapmolen deken is gevoerd met het Welltex materiaal wat zorgt voor een betere doorbloeding. Wanneer de deken gebruikt worden tijdens beweging wordt de werking nog eens extra versterkt zo ontstaat er een maximale doorbloeding. Dit zorgt voor een snelle afvoer van afvalstoffen en aanvoer van “reparatiemateriaal”.

De producten van Back on Track zijn gemaakt van het innovatieve Welltex materiaal. Deze stof bevat een mineraal welke de infrarode energie van het lichaam reflecteert. Hierdoor ontstaat er een betere en intensievere doorbloeding, niet alleen in de huid maar ook in de dieperliggende weefsels zoals de spieren en gewrichten. Dit zorgt voor een sneller herstel van bestaande blessures en verkleint de kans op toekomstige blessures.

Elk paard heeft baat bij het gebruik van de Back on Track producten. Of je paard nou een peesblessure heeft of licht getraind wordt, een betere doorbloeding zorgt voor een soepel lichaam en draagt bij aan het herstel van bestaande blessures.

Wil je meer weten over het gebruik van de Back on Track producten? Op deze pagina lees je de meest gestelde vragen en vind je uitgebreide informatie.


Meer informatie
MerkBack on Track
Deken OptiesTherapeutisch
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Back on track Stapmolendeken
Uw waardering
  1. Back on Track uitgelicht Back on Track uitgelicht In deze blog leggen we de therapeutische werking uit van de Back on Track producten. Wij zijn zelf super enthousiast over de producten maar hoe komt het dat je paard veel losser in het lijf is?De producten van Back on Track zijn allemaal voorzien van de innovatieve stof Welltex. Deze speciale stof bevat mineralen die de infrarode warmte van het lichaam weerkaatst. Infrarode warmte is warmte die je niet voelt bij je paard wel aanwezig is na bijvoo
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.