Bucas buzz off zebra riding rug

Beschermt je paarden tegen vliegen zodat je ongestoord een buitenrit kan maken en kan trainen.
Waardering:
84% of 100
€ 84,00 € 105,00
Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
Nog %1 beschikbaar
SKU
BUC56025-CFG
- +
  •  Gratis verzending boven de €50,-

  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Bucas Buzz Off Zebra Vliegen uitrijdeken

De Buzz Off riding is een must-have voor de zomer. Beschermt je paarden tegen vliegen zodat je ongestoord een buitenrit kan maken en kan trainen. De deken is van een lichtgewicht stof gemaakt en bestaat uit 2 delen, waaronder een afneembare hals. Het halsdeel beschermt de hals, borst en schouders tegen insecten. Het halsdeel heeft een elastische frontriem zodat de deken goed op zijn plaats blijft liggen tijdens het rijden.

Deze duizelingwekkende vliegendeken met zebra print heeft een desoriënterend effect op vliegen en muggen. Dit zorgt ervoor dat vliegen en muggen op een grote afstand blijven zodat je paard ongestoord  door het bos en/of buitenbak kan lopen. 

De deken is ook verkrijgbaar in een lichtblauwe variant. 


•    UV-werend
•    Flexibel design met een afneembare hals
•    Zadeluitsparing
•    Staartflap


Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat zebra’s minder last hebben van vliegen en andere insecten dan paarden. Dit komt door de zwart / wit verhouding op hun lichaam. Door de weerkaatsing van het licht hebben de strepen een desoriënterend effect op insecten en blijven ze liever uit de buurt van dit duizelingwekkende object. Klik hier om het volledige onderzoek te lezen.


Let wel op! Uit de studie blijkt dat er een bepaalde verhouding zwart en wit moet zijn om een irriterend effect op insecten te hebben. De Bucas Buzz Off Zebra deken heeft deze juiste verhoudingen in het juiste patroon.

Meer informatie
MerkBucas
Deken OptiesAfneembare hals
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bucas buzz off zebra riding rug
Uw waardering
  1. Het geheim achter de Zebra dekens.. Het geheim achter de Zebra dekens.. Het geheim achter de zebra dekens! Het is alweer enkele jaren geleden dat de eerste Bucas vliegendeken (geproduceerd door Bucas) met een Zebramotief op de markt verscheen. Ik heb altijd gedacht dat het een hype zou zijn welke binnen een paar seizoenen weer zou verdwijnen, maar de populariteit van deze vliegendekens neemt nog steeds toe. En dat is niet zonder reden, de strepen hebben daadwerkelijk een desoriënterend effect op vliegen, dit zorgt e

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.