Een therapiedeken. Zou dat wel werken? Skeptisch als ik ben test ik de Bucas Recuptex Therapiedeken uitvoerig

Weergaven
Een therapiedeken. Zou dat wel werken? Skeptisch als ik ben test ik de Bucas Recuptex Therapiedeken uitvoerig

Een therapiedeken. Zou dat wel werken? Skeptisch als ik ben test ik de Bucas Recuptex Therapiedeken uitvoerig. Ondertussen krijg ik de eerste vragen al binnen: Is het wat? Geef me nog even wat meer tijd. Ik zeg nu: Ja, het is zeker wat!

 

therapiedeken-getest

Maar let op, ik merk niet bij al mijn paarden verschil. Degene die altijd al lekker los door het lichaam lopen en nooit wat mankeren, lopen niet anders dan anders, al heb ik wel de indruk dat ze de deken echt prettig vinden. Voor de wat stijvere paarden is het echt een toevoeging.
Ik heb er één die vrij snel gevoelig op de spieren is en de deken heeft dan echt baat.

“Vergeet je de springles morgen niet?”, zei een stalgenootje laatst. Ik sloeg mezelf voor m’n hoofd. “Ai, ik heb net buiten een galoptraining gedaan.” En dat was de eerste sinds lange tijd. Ik hield er al rekening mee dat m’n gevoelige springer de volgende dag wat spierpijn zou hebben.
Snel de Recuptex deken op en de dag erna opnieuw, twee uur voor de springtraining. Ik verwachtte een diesel die even op gang moest komen, maar niets was minder waar. Hij draafde lekker weg, voelde zich goed en kon de zware springtraining prima aan. De Bucas Recuptex Therapiedeken wordt dus regelmatig gebruikt!

therapiedeken-bucas-werking

Gerelateerde berichten
Bucas Recuptex getest
"Ik dacht even dat hij kreupel was.." Laure Hoornsman vertelt over haar ervaring met de Bucas Recuptex deken! Ik heb een dressuurpaard die zich nogal strak kan maken in de bovenlijn, vooral bij spanning op wedstrijden komt dit het meest naar voren. Ik had al meerdere reviews gelezen over de Bucas Recuptex deken maar ik geloofde er eigenlijk niet ...
Heb jij de therapieproducten van Rambo Ionic al?
Er zijn vele therapieproducten op de markt, zoals onder andere de producten van de Rambo Ionic lijn. De producten van Rambo Ionic dragen bij aan een betere doorbloeding en daarmee aan het herstel van blessures. Wat is Rambo Ionic nu precies...
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.