Cavalor arti matrix

De Cavalor Arti Matrix bevat glucosamine, chondroïtinesulfaat, hyaluronzuur en type II collageen. Verder bevat het ook mineralen, vitamines en aminozuren die een belangrijke rol spelen bij het behoud van sterke botten, kraakbeen, pezen, gewrichtsvocht, enz. De toevoeging van omega vetzuren stimuleert en onderhoudt belangrijke fysiologische processen

€ 264,50
7 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
CA82195060-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
2000 gr66€ 264,50€ 4,01
5000 gr166€ 589,75€ 3,55

Cavalor Arti Matrix

Cavalor Arti Matrix is werkzaam op verschillende niveaus:

1. Het levert de benodigde nutriënten voor de gewrichten en het gewrichtsvocht.

2. Door de optimale samenstelling van de ingrediënten, kunnen de nutriënten op een effectieve manier worden getransporteerd naar de gewrichten.

3. Het ondersteund de weerstand van het paard zodat het beter weerbaar is tegen auto-immuunreacties.

Cavalor Arti Matrix verrijkt het voeder met een uitzonderlijk breed aanbod van specifieke albuminen die goed geschikt zijn voor de ondersteuning van een soepele beweging.

Cavalor Arti Matrix bevat glucosamine, chondroïtinesulfaat, hyaluronzuur en type II collageen. Verder bevat het ook mineralen, vitamines en aminozuren die een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van botten, kraakbeen, pezen, gewrichtsvocht, enz. De toevoeging van omega vetzuren stimuleert en onderhoudt belangrijke fysiologische processen. Colostrum levert kleine peptiden met immuunteitstimulerende eigenschappen en groeifactoren. De aanwezigheid van kruiden en andere elementen maakt deze werkelijk polynutritionele voedselverrijking compleet. Cavalor Arti Matrix vervult de toegenomen nutritionele behoeften van het paard snel en effectief, zodat een duurzaam effect wordt bereikt. 

 


Meer informatie
MerkCavalor
Dekenmaat145 | 195 cm
SubstantiePoeder
Ingrediënten

Samenstelling Cavalor Arti Matrix:

MSM 127.100 mg/kg
Glucosamine 120.000 mg/kg
Chondroïtine sulfaat 40.000 mg/kg
Hyaluronzuur 900 mg/kg
L-glutamine 27.000 mg/kg
Vitamine C 20.000 mg/kg
Vitamine E 6.999,3 IU/kg
FOLIUMZUUR 450 mg/kg
Vitamine B6 400 mg/kg
Vitamine B12 4 mg/kg
Koper 1.209 mg/kg
Zink 5.500 mg/kg
Mangaan 5.500 mg/kg

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing Cavalor Arti Matrix

Pony's: 1zakje per dier per dag (=15 gram/ 0.53 oz)
Recreatiepaarden: 2 zakjes per dier per dag (= 30 gram/ 1.06 oz)
Sportpaarden: 3 zakjes per dier per dag (= 45 gram/ 1.58 oz)

Voor de beste resultaten kan de dosis gedurende de eerste week verdubbeld worden. Na de eerste toediening moet het product worden blijven toegediend totdat een volledig herstel is bereikt, maar ten minste voor een periode van acht weken. Indien nodig kan men daarna elke zes maanden de normale dosis herhalen gedurende 30 dagen. De maximumdosis per dier per dag is: 90 gram/ 3.18 oz (=6 zakjes).

Een vervolgbehandeling met Cavalor Arti Base is toegestaan nadat de symptomen en de oorzaak van de infectie zijn verdwenen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cavalor arti matrix
Uw waardering
  1. Gastblog van Cavalor - Onderhoud de gewrichten van je paard met deze tips! Gastblog van Cavalor - Onderhoud de gewrichten van je paard met deze tips! Jouw paard heeft vele gewrichten. Tijdens de training of een wedstrijd, hebben deze het soms zwaar te verduren. Een juiste ondersteuning kan problemen voorkomen. Daarom vertellen we je in deze blog alles over gewrichten en hoe je ze gezond kunt houden.
  2. Werken aan gezonde gewrichten Werken aan gezonde gewrichten Het grootste deel van de supplementen dat momenteel voor de paardensport op de markt is, is gericht op gewrichten. Niet zo gek, want tijdens trainingen en wedstrijden kunnen de gewrichten van je paard veel te verduren krijgen. Maar liefst 36% van de paarden onder de 8 jaar hebben te maken met gewrichtsproblemen, gekeken naar alle paarden loopt dit op tot 67%. In deze blog kun je de verschillende supplementen van Cavalor vinden en de werking hierv
  3. Op bezoek bij Cavalor Op bezoek bij Cavalor Afgelopen maand zijn wij op bezoek geweest bij Cavalor in Drongen(België). Een dag met presentaties en leerzame gesprekken en een bezoek aan de fabriek waar het voer en supplementen worden geproduceerd.
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.