Bezig met laden...

Global medics arti-gold

Arti-Gold is het meest complete supplement voor het behoud van soepele gewrichten. Let op Arti-Gold bevat duivelsklauw, Arti-Sport bevat geen duivelsklauw.
€ 89,50
SKU
GB2573-CFG
- +
  •  Door drukte kunnen leveringen vertraagd zijn
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
2700 gr90€ 201,40€ 2,24
1000 gr33€ 89,50€ 2,71

Global Medics Arti-Gold

Arti-Gold is het meest complete supplement voor het behoud van soepele gewrichten. De werking is dubbel: enerzijds bevat het tarlijke ingrediënten voor het behoud van het kraakbeen, anderzijds heeft het een verzachtende werking op het volledige bewegingsapparaat.

Wanneer wordt Arti-Gold gebruikt? 

  • In periodes waarin het bewegingsapparaat sterk belast wordt
  • Chronische kraakbeenschade
  • Tijdens en na het herstel van blessures
  • Na orthopedische chirurgie (paarden waarbij OCD fragmenten uit het gewricht verwijderd werden)

Arti-Gold is zeer hoog gedoseerd aan chondroïtine en glucosamine en collageen type 2 om het kraakbeen te voeden. Verder is Arti-Gold rijk aan mineralen, aminozuren en anti-oxidanten (MSM, vitamine E) die een belangrijke bijdrage leveren bij de ontwikkeling van kraakbeen, botten, gewrichtsvocht enz.

Duivelsklauw (Harpagophytum) werd toegevoegd omwille van zijn verzachtende werking op het bewegingsapparaat. In periodes van hoge belasting (sportpaarden) of bij volwassen paarden met kraakbeen degeneratie biedt dit kruid verlichting.

Dit krachtige kruid wordt beschouwd als meest effectieve middel ter ondersteuning van de gewrichten.

Waarschuwing: Duivelsklauw (Harpagophytum)  is opgenomen op de doping-lijst ("gecontroleerde substanties") van de FEI vanwege vermeende ontstekingsremmende eigenschappen (bron: http://prohibitedsubstancesdatabase.feicleansport.org/). Toediening van Arti-Gold dient dan ook stopgezet te worden 2 dagen voor deelname aan competitie. Alternatieve voedingssupplementen tijdens de competitie zijn Arti-Sport en P-block.

Meer informatie
MerkGlobal Medics
SubstantiePoeder
Ingrediënten

Glucosaminesulfaat 2 KCL 30,00%, Gehydrolyseerd collageen HCL type II 25,00%, Methylsulfonylmethaan 15,00%, Dextrosemonohydraat 3,78%, Chondroïtinesulfaat 3,00%, Magnesiumoxide 3,00%, Calciumcarbonaat 3,00%.

Ruw eiwit 41%, Ruw vet 2,00%, Ruwe celstof 0,20%, Ruwe as 16,87%, Calcium 1,01%, Magnesium 1,51%, Fosfor 0,19%, Natrium 0,12%.

Technologische toevoegingsmiddelen: Siliciumdioxide-E551a 20 000 mg/kg.

Sensoriële toevoegingsmiddelen: Aromatische stoffen: Harpagophytum procumbensextract 80 000 mg/kg, Aroma – Appel 12 200 mg/kg.

Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamines: Vitamine E-acetaat (25 000 mg/kg alfatocoferolacetaat) (E306) 50 000 mg/kg,

Sporenelementen: IJzerchelaat van aminozuren, gehydrateerd (1 600 mg/kg Fe)-E1 10 000 mg/kg.

GebruiksaanwijzingPer dag 1 schepje van 30g per paard mengen in het voer.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Global medics arti-gold
Uw waardering
  1. Product uitgelicht: Global Medics Arti Gold Product uitgelicht: Global Medics Arti Gold Global Medics Arti-Gold is het meest complete supplement voor het bekomen van soepelere gewrichten. De werking is dubbel: enerzijds bevat het talrijke ingrediënten voor het behoud van het kraakbeen, anderzijds heeft het een verzachtende werking op het volledige bewegingsapparaat.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.