Ice vibe knee boots

De Ice Vibe Knie Boots van Horseware zijn innovatieve en gebruiksvriendelijke cooling boots voor de knieën van uw paard, inzetbaar bij én ter vermindering van de kans op knieblessures, gallen, kneuzingen, verstuikingen en artritis.
€ 239,95
5 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
HWDBHK72-KDA0-FU

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

ICE VIBE KNEE BOOTS

De Ice Vibe Knie Boots van Horseware zijn innovatieve en gebruiksvriendelijke cooling boots inzetbaar bij én ter vermindering van de kans op peesblessures, gallen, kneuzingen, verstuikingen en artritis. Deze boots zijn speciaal ontworpen voor de knieën van uw paard.

Daar waar de traditionele cold packs alleen maar koelen geven deze boots een trilling af waardoor de bloedcirculatie opgang blijft. Door alleen te koelen valt de bloedcirculatie stil waardoor de zuurstoftoevoer naar het probleemgebied minimaal is. Door de bloedcirculatie op gang te houden verbetert de zuurstof toevoer naar het probleemgebied waardoor het genezingsproces wordt versneld. De cold pack in de cooling boots zorgt voor koeling van de paardenbenen waardoor zwellingen, ontstekingen en pijn wordt verminderd.  Deze unieke combinatie van koelen en trillen bevordert het herstel van en vermindert de kans op knieblessures, zwellingen, gallen en artritis.

Te gebruiken voor de training:
Om de kans op blessures te verminderen kunt u de Ice Vibe Knie Boots voor de training gebruiken zonder cold pack. U maakt dan alleen gebruik van de trilfunctie in de boots. Door het trillen wordt de doorbloeding in de benen gestimuleerd wat de zuurstoftoevoer verbeterd en de kans op blessures verminderd.
Aangeraden wordt om voor de training de boots te laten vibreren op stand 1 of 2 voor optimaal resultaat.

Te gebruiken na de training:
Voor een sneller herstel na een intensieve training of wedstrijd kunt u de Ice Vibe Knie Boots met de cold pack in combinatie met de trilfunctie gebruiken. De afvalstoffen worden sneller afgevoerd en beschadigd weefsel wordt sneller hersteld. De Ice Vibe Knie Boots verminderen tevens gallen rondom de peesschede.
Aangeraden wordt om na de training de boots te laten vibreren op stand 2 of 3 voor optimaal resultaat.

Te gebruiken bij blessures:
Door de unieke combinatie van trillen en koelen wordt het herstel van beschadigd bindweefsel versnel waadrdoor dit product zeer goed inzetbaar is bij paarden met peesblessures en artritis. Door de benen enerzijds te koelen worden ontstekingen verminderd en door anderzijds de bloedcirculatie op gang te houden d.m.v. het trillen wordt de zuurstoftoevoer verhoogd wat het bindweefsel versterkt. Deze 2 componenten dragen bij aan een voorspoedig herstel van blessures.
Aangeraden wordt om de boots te laten vibreren op stand 2 of 3 voor het beste effect.

De Ice Vibe set bevat:

* 2 Ice Vibe Knie Boots
* 2 cold packs
* 2 trillende elementen
* 2 batterijen
* 1 oplader (welke kan worden aangesloten op een laptop met usb aansluiting)
* 3 adapters om ook op internationaal concours de juiste aansluiting te hebben om de batterijen op te laden.


Meer informatie
MerkHorseware
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ice vibe knee boots
Uw waardering
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.