Animaderm

Ben jij op zoek naar een product van Animaderm? Dan kun je bij Dochorse terecht! Ben je toch op zoek naar een ander verzorgingproduct? Dat kan ook! Kijk eens bij onze andere verzorgingsproducten voor ons gehele assortiment.

Advies van een specialist

Wil jij meer infomatie over een van onze Animaderm producten of wil jij meer weten van een van onze verzorgingsproducten? Neem contact op met een van onze specialisten!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Animaderm is een onafhankelijk Frans laboratorium dat is gespecialiseerd in het onderzoeken en ontwikkelen van dermatologische producten voor paarden. De expertise van Animaderm is gebaseerd op het identificeren van unieke plantaardige en mineraalhoudende actieve ingrediënten, die worden gebruikt om wetenschappelijk onderbouwde producten (crèmes en lotions) te ontwikkelen die effectief en gebruiksvriendelijk zijn.

Producten van Animaderm

Zo zijn alle producten van Animaderm vrij van synthetische chemische stoffen, paraben, siliconen, lanoline, parafines en vaseline. 

Animaderm bestseller

Het meest bekende product van Animaderm is de Derfen lotion. Deze lotion is te gebruiken voor paarden met zomereczeem. De lotion herstelt de huid, vermindert jeuk en houdt insecten (welke zomereczeem veroorzaken) op afstand. De Derfen lotion is er in een original variant, deze heeft een bruine kleur maar is er ook in een clear variant welke kleurloos is. 

Naast verzorgingsproducten voor paarden met zomereczeem heeft Animaderm ook producten in het assortiment voor mok, rotstraal en wondverzorging.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.