Therapeutisch

Bezig met laden...

Producten 1-20 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bucas Recuptex Therapiedeken Pony

  Bucas

  Bucas Recuptex Therapiedeken Pony
  Waardering:
  98%
  € 139,00
 2. Kentucky show rug

  Bucas Recuptex

  Bucas stapmolen deken recuptex
  € 189,00
 3. Kentucky Deken Recuptex

  Kentucky

  Kentucky Deken Recuptex
  € 189,99
 4. Rambo Ionic Stable Rug

  Rambo Ionic

  Rambo ionic staldeken medium
  € 209,95
 5. Rambo Ionic Fleece Rug

  Rambo Ionic

  Rambo ionic katoenen deken
  Waardering:
  100%
  € 136,95
 6. Rambo Ionic Liner

  Rambo Ionic

  Rambo ionic liner 100 g
  Waardering:
  100%
  € 146,95
 7. Sportz-Vibe

  Horseware

  Horseware sportz-vibe massagedeken
  Waardering:
  100%
  € 540,00
 8. Rambo ionic zomerdeken

  Rambo Ionic

  Rambo ionic zomerdeken
  Waardering:
  100%
  € 172,95
 9. Recuptex Hood Light

  Bucas Recuptex

  Bucas recuptex hals light
  € 89,90 € 81,00
 10. Bucas Recuptex Uitrijdeken

  Bucas Recuptex

  Bucas recuptex uitrijdeken
  Waardering:
  100%
  € 109,00
 11. Bucas Recuptex Deken

  Bucas Recuptex

  Bucas recuptex therapie deken
  Waardering:
  100%
  € 195,00 € 175,50
 12. Bucas Recuptex Light Deken

  Bucas Recuptex

  Bucas recuptex therapie deken light
  Waardering:
  99%
  € 195,00 € 175,50
 13. Bucas Recuptex Hood / Neck Cover

  Bucas Recuptex

  Bucas recuptex hals
  Waardering:
  100%
  € 89,90
 14. Back on Track Stable Rug

  Back on Track

  Back on track staldeken rime mia
  Waardering:
  87%
  € 249,00
 15. Back On Track Mia Mesh Rug

  Back on Track

  Back on track mesh mia
  Waardering:
  100%
  € 243,00
 16. Back on track Stapmolendeken

  Back on Track

  Back on track Stapmolendeken
  € 259,00
 17. Back on Track Fleece

  Back on Track

  Back on track fleecedeken + hals
  € 229,00
 18. Back on track fleece deken

  Back on Track

  Back on track fleece deken
  Waardering:
  100%
  € 199,00
 19. Kentucky neck all weather 150gr

  Kentucky

  Kentucky Halsdeel Recuptex
  € 64,99
 20. Bucas Recuptex Turnout deken Light

  Bucas Recuptex

  Bucas Recuptex Turnout deken Light
  Waardering:
  100%
  € 299,00

Producten 1-20 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wij hebben een ruim assortiment aan therapeutische- en massagedekens. Deze therapie dekens stimuleren de bloedcirculatie, zodat de spieren meer zuurstof hebben. Dit helpt bij het herstel van de spieren na training of wedstrijd. Een therapie deken helpt de rugspieren van je paard soepel te houden.

Wij zijn overtuigd van de werking van de volgende therapeutische- en massagedekens: Back on Track, Bucas Recuptex, Rambo Ionic, Sportz-Vibe en Equilibrium. Ze werken allemaal op een andere manier, maar geven hetzelfde resultaat: een betere bloedcirculatie en een sneller herstel.

Welke therapeutische dekens zijn er?

Rambo Ionic

De binnenzijde van de Rambo Ionic therpaie deken is uitgerust met een kristalpoeder, Toermalijn. Toermalijn is een natuurlijk kristal. Wanneer het tot poeder wordt gemalen, komt er een elektrische lading vrij die de omringende luchtmoleculen omzet in negatieve ionen. Toermalijn laat negatieve ionen vrij komen, waardoor de bloedtoevoer naar belangrijke gebieden zoals spieren bevordert wordt. Dit brengt extra zuurstof naar de spieren en helpt gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Ideaal om vóór het rijden de spieren voor te bereiden op het werk, en daarna om te helpen bij het verminderen van de opbouw van melkzuur.

Back on Track

Alle Back on Track-producten zijn gemaakt van Welltex-stof, deze stof weerspiegelt de lichaamswarmte van je paard. Dit wordt veroorzaakt door de keramische vezels die tijdens het productieproces in de stof worden gesmolten. De warmte die wordt gereflecteerd naar het lichaam is langgolvige warmtestraling. Dit is vergelijkbaar met infrarode straling. Deze straling stimuleert de bloedsomloop en vermindert stress in de spieren, verwijdert afvalstoffen en houdt de spieren soepel. De verhoogde bloedcirculatie vermindert ook de kans op blessures en bevordert het herstel van een blessure.

Recuptex

De Recuptex stof is gemaakt van fijn roestvrijstalen garen. Dit materiaal werkt als een kooi van Faraday, waarbij het bovenste, gevoerde Recuptex-deel van de deken de magnetische velden in het lichaam van je paard weerspiegelt. Dit stimuleert de bloedcirculatie en de zuurstoftoevoer in het lichaam van je paard. Dit kan bijdragen aan het verminderen van de zwelling en ontsteking, wat op zijn beurt kan bijdragen aan een sneller herstel. Zowel Kentucky als Bucas verwerken Recuptex stoffen in hun therapie dekens.

Massagedekens

Sportz-Vibe

De Sportz-Vibe massagedeken wordt geleverd met losse trilpanelen, zodat je een specifieke spiergroep kan behandelen. De Sportz-Vibe afneembare massagepanelen zijn afwisselend aan beide zijden van de rug van je paard toe te passen en helpen om de bloedsomloop te stimuleren. Sportz-Vibe heeft twee behandeling standen. De panelen schakelen automatisch uit na twintig minuten en kan tot 3 keer per dag worden gebruikt. Het lymfesysteem wordt geactiveerd door de massage. Dat helpt om ontstekingen af te voeren en het herstel van beschadigd weefsel te stimuleren.

Equilibrium

De Equilibrium massagepad met balanstherapie heeft drie verschillende instellingen, hoog, gemiddeld en laag. Deze kunnen gemakkelijk worden geselecteerd via de aangesloten controller. Hiermee kan je de intensiteit van het programma aanpassen aan je paard. Elk programma heeft drie verschillende soorten massages - pulseren, trillen en aaien - dit zorgt ervoor dat alle spieren op verschillende manieren worden bewerkt. De Equilibrium pad werkt op batterijen. Een sessie duurt 30 minuten.

Een therapie deken is meestal een grote investering. Om een miskoop te voorkomen is het mogelijk om verschillende therapeutische dekens eerst te testen via ons Test Center. Het is mogelijk om de Bucas Recuptex deken bij ons te testen maar ook de Sportz-Vibe massagedeken en de Equilibrium massagepad kan getest worden.

Wil je weten welke therapie deken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze specialist Charlotte. Charlotte is volledig gespecialiseerd in therapeutische producten voor paarden en kan je daarom voor een goed advies voorzien. Het staat bij ons voorop dat je het juiste product voor jouw paard gebruikt zodat je ook daadwerkelijk verschil gaat merken.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.