Rambo Ionic

Op zoek naar een Rambo Ionic deken? Wij zijn het online verkooppunt met de grootste voorraad Rambo Ionic dekens in de aanbieding. De Rambo Ionic dekens zijn therapeutische paardendekens. De therapiedekens zorgen voor een betere doorbloeding wat resulteert is lossere spieren en sneller herstel. Is de Rambo Ionic deken niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan hier al onze andere therapeutische paardendekens.

Advies van een Rambo Ionic Expert

Wil je weten of de Rambo Ionic dekens geschikt zijn voor jouw paard? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Charlotte. Charlotte heeft al onze therapiedekens voor meerdere paarden gebruikt en kan je daarom van een goed advies voorzien.

 

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wij hebben een ruime keuze aan Rambo Ionic producten voor je paard. Deze therapeutische producten zorgen voor een betere doorbloeding, dit draagt bij aan het herstel en ter voorkoming van blessures.

Rambo Ionic

Wat is Rambo Ionic?

Rambo Ionic bestaat uit toermalijnen, dit is een kristalsoort maar wanneer deze fijn gemaald wordt tot een poeder krijgt deze stof een elektrische lading. Zowel warm als koud is deze stof elektrisch. De elektrische lading van de toermalijnen stof converteert de moleculen die in de lucht hangen naar negatieve ionen. Negatieve ionen zijn luchtmoleculen welke een elektron bezitten waardoor deze molecuul negatief geladen wordt. 85 % van deze ionen worden opgenomen via de huid en de overige 15 % via de luchtwegen. In de Ionic stof welke Horseware gebruikt, is deze toermalijnen stof verwerkt, dit ziet eruit als kleine zwarte bolletjes.

Hoe werkt Rambo Ionic?

De negatieve ionen die ontstaan rondom de toermalijnen stof komen uiteindelijk via het lichaam in de bloedbaan terecht, eenmaal in het bloed zorgen deze ionen ervoor dat de zuurstofatomen afnemen in grote waardoor de bloedvezels wijder worden. Dit heeft tot gevolg dat er meer ruimte ontstaat en het bloed zo beter en efficiënter circuleert. Een efficiëntere bloedcirculatie heeft dan weer tot gevolg dat de benodigde zuurstof, voedingsstoffen en serotonine sneller getransporteerd kunnen worden via het bloed naar de cellen, organen en spierweefsels. Tevens worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit alles heeft tot gevolg dat het lichaam sneller hersteld en de kans op blessures kleiner wordt en bestaand blessures sneller genezen.

Voordelen Rambo Ionic:

  • Sneller energie beschikbaar
  • Verbeterde concentratie
  • Lagere bloeddruk
  • Afvalstoffen worden sneller afgevoerd
  • Kans op blessures wordt verkleind
  • Bestaande blessures genezen sneller
  • Meer collageen aanmaak

Welke Rambo Ionic producten zijn er?

1. Rambo Ionic Deken

Een echte bestseller is de Rambo Ionic deken met een zachte fleece binnenkant. Deze deken kan als zomerdeken gebruikt worden maar is door de fleecevoering wel wat warmer. Er is ook een speciale Rambo Ionic zomerdeken deze is volledig van katoen en daardoor wat koeler. Er is ook een Rambo Ionic liner, deze kan je aan jouw Horseware deken bevestigen zodat je altijd van de therapeutische werking kan profiteren.

2. Rambo Ionic Stable Boots

Deze handige Rambo Ionic stable boots zijn geschikt voor paarden met stalbenen of blessures. De stable boots zijn makkelijk om te doen en hebben een uitneembare onderlap welke voorzien is van het Ionic materiaal.

Wil je weten welke therapeutische producten het meest geschikt zijn voor jouw paard? Neem dan contact op met onze specialist Charlotte. Charlotte kan een aantal vragen met je doornemen om een goed beeld van je paard te krijgen, aan de hand hiervan kan ze je een passend advies geven. Het staat bij ons voorop dat je de juiste producten voor jouw paard gebruikt zodat je ook daadwerkelijk verschil gaat merken.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.