Heb jij de therapieproducten van Rambo Ionic al?

Weergaven
Heb jij de therapieproducten van Rambo Ionic al?

Er zijn vele therapieproducten op de markt, zoals onder andere de producten van de Rambo Ionic lijn. De producten van Rambo Ionic dragen bij aan een betere doorbloeding en daarmee aan het herstel van blessures. Wat is Rambo Ionic nu precies?

rambo ionic zomerdeken

Rambo Ionic bestaat uit toermalijnen, dit is een kristalsoort welke in poedervorm een elektrische lading krijgt. Deze stof is zowel warm als koud elektrisch. De elektrische lading van de toermalijnen stof converteert de moleculen die in de lucht hangen naar negatieve ionen. Negatieve ionen zijn luchtmoleculen welke een elektron bezitten waardoor deze molecuul negatief geladen wordt. 85 % van deze ionen worden opgenomen via de huid en de overige 15 % via de luchtwegen. In de Ionic stof welke Horseware gebruikt, is deze toermalijnen stof verwerkt, dit ziet eruit als kleine zwarte bolletjes.

Hoe werkt deze therapeutische stof?

De negatieve ionen die ontstaan rondom de toermalijnen stof komen uiteindelijk via het lichaam in de bloedbaan terecht, eenmaal in het bloed zorgen deze ionen ervoor dat de zuurstofatomen afnemen in grote waardoor de bloedvezels wijder worden. Dit heeft tot gevolg dat er meer ruimte ontstaat en het bloed zo beter en efficiënter circuleert. Een efficiëntere bloedcirculatie heeft dan weer tot gevolg dat de benodigde zuurstof, voedingsstoffen en serotonine sneller getransporteerd kunnen worden via het bloed naar de cellen, organen en spierweefsels. Tevens worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit alles heeft tot gevolg dat het lichaam sneller hersteld en de kans op blessures kleiner wordt en bestaande blessures sneller genezen.

Een van onze meestverkochte producten uit de Rambo Ionic collectie is de Rambo Ionic zomerdeken. Deze deken is van volledig katoen en is daardoor ideaal voor de zomernachten. Wij hebben daarnaast ook een Rambo Ionic liner in het assortiment welke bevestigd kan worden onder een winterdeken, zodat je ook met een dikkere deken van de therapeutische werking gebruik kunt maken.

Om het helemaal af te maken hebben wij ook de Rambo Ionic Stable boots. Deze beenbeschermers zijn ideaal voor paarden met stalbenen of blessures. Het Ionic materiaal zit hier ook in verwerkt waardoor je ook hier de therapeutische werking ervaart.

De voordelen van de Rambo Ionic producten

Wij zetten nog even alle voordelen voor jou op een rijtje. Zo is er sneller energie beschikbaar, heeft jouw paard een verbeterde concentratie en wordt de bloeddruk lager. De afvalstoffen kunnen sneller worden afgevoerd waardoor de kans op blessures ook veel kleiner is. Er is daarnaast sprake van meer collageen aanmaak.

Bekijk het volledige assortiment hier.

Gerelateerde berichten
Bianca Schoenmakers test de Bucas Recuptex deken
"Zonder dat ik het weet voel ik bij sommige paarden of ze de Bucas Recuptex deken 2 uur van te voren opgehad hebben of niet!" Bianca Schoenmakers deelt haar ervaring met de Bucas Recuptex deken. In samenwerking met ons heeft ze de deken getest, lees hier haar bevindingen...
Therapie dekens: wat is het verschil?
Er zijn op dit moment vele soorten therapiedekens welke allemaal een andere werking hebben. In deze blog lees je de verschillende werkingen van de dekens...
Meest gestelde vragen over de Bucas Recuptex deken
Lees hier alles wat je wilt weten over Bucas Recuptex! De Bucas Recuptex therapiedeken is een populaire deken en wij krijgen dan ook vaak vragen over de werking. In deze blog lees je de meest gestelde vragen en natuurlijk ook een antwoord daarop...
Back on Track uitgelicht
In deze blog leggen we de therapeutische werking uit van de Back on Track producten. Wij zijn zelf super enthousiast over de producten maar hoe komt het dat je paard veel losser in het lijf is?De producten van Back on Track zijn allemaal voorzien van de innovatieve stof Welltex. Deze speciale stof bevat mineralen die de infrarode warmte van het ...
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.