Sprenger novocontact bustrens dubbelgebroken

Dubbelgebroken bustrens met een Novocontact mondstuk. De unieke en ovale vorm zorgt voor een zeer precieze en effectieve communicatie tussen paard en ruiter. Op een zeer zachte wijze.
€ 185,95
Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
SKU
SP4035612578-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Sprenger NovoContact Bustrens Dubbelgebroken

De Sprenger NovoContact bitten hebben een speciale, ovale vorm, waardoor het contactoppervlak met de tong groter is als de ruiter met een stille hand rijdt. Het bit kantelt naar voren wanneer de ruiter meer teugel geeft aan het paard. Wanneer de ruiter de teugels aanneemt versmalt het contactoppervlak met de tong en ervaart de ruiter meer precieze en effectievere communicatie met de paardenmond.

De Sprenger NovoContact bitten hebben een andere inwerking dan de meeste bitten.Voor paarden die regelmatig tegen de hand zijn werken de dubbel gebroken bitten ideaal.

Het bit is 16 mm dik en is gemaakt van Sensogan.


Meer informatie
MerkSprenger
Dekenmaat145 | 195 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sprenger novocontact bustrens dubbelgebroken
Uw waardering
  1. Gastblog Sprenger: Basisbitten voor de opleiding van je paard Gastblog Sprenger: Basisbitten voor de opleiding van je paard Een bit word ingezet als communicatiemiddel tussen ruiter en paard. Het is bedoeld om de hulpen van de ruiter direct en gericht aan het paard door te geven. Om met een bit het gewenste effect zo goed mogelijk te bereiken, zijn 2 dingen belangrijk
  2. Springbitten toegelicht: Sprenger Novocontact bitten Springbitten toegelicht: Sprenger Novocontact bitten Het vinden van het juiste bit is voor iedereen verschillend. Per discipline, opleidingsniveau en type paard komen er andere aspecten kijken voor de mogelijkheden en wensen van een goed bit. Voor jonge paarden zijn er de basisbitten en opleidingsbitten, maar naarmate je verder komt kan het fijn zijn wanneer een bit jou en je paard extra ondersteunt. Met Sprenger kijken we in de blog graag naar het assortiment springbitten. Op zoek naar een bit voo
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.