Bezig met laden...

Sprenger novocontact bustrens dubbelgebroken

Dubbelgebroken bustrens met een Novocontact mondstuk. De unieke en ovale vorm zorgt voor een zeer precieze en effectieve communicatie tussen paard en ruiter. Op een zeer zachte wijze.
€ 163,50
SKU
SP4035612578-CFG
- +
  •  Door drukte kunnen leveringen vertraagd zijn
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Sprenger NovoContact Bustrens Dubbelgebroken

De Sprenger NovoContact bitten hebben een speciale, ovale vorm, waardoor het contactoppervlak met de tong groter is als de ruiter met een stille hand rijdt. Het bit kantelt naar voren wanneer de ruiter meer teugel geeft aan het paard. Wanneer de ruiter de teugels aanneemt versmalt het contactoppervlak met de tong en ervaart de ruiter meer precieze en effectievere communicatie met de paardenmond.

De NovoContact bitten hebben een andere inwerking dan de meeste bitten.Voor paarden die regelmatig tegen de hand zijn werken de dubbel gebroken bitten ideaal.

Het bit is 16 mm dik en is gemaakt van Sensogan.

Meer informatie
MerkSprenger
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sprenger novocontact bustrens dubbelgebroken
Uw waardering
  1. Springbitten toegelicht: Sprenger Novocontact bitten Springbitten toegelicht: Sprenger Novocontact bitten Het vinden van het juiste bit is voor iedereen verschillend. Per discipline, opleidingsniveau en type paard komen er andere aspecten kijken voor de mogelijkheden en wensen van een goed bit. Voor jonge paarden zijn er de basisbitten en opleidingsbitten, maar naarmate je verder komt kan het fijn zijn wanneer een bit jou en je paard extra ondersteunt. Met Sprenger kijken we in de blog graag naar het assortiment springbitten. Op zoek naar een bit voo

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.