Trust Bustrens

Ben jij op zoek naar een Trust bustrens? Bij Dochorse hebben wij een groot assortiment aan verschillende Trust bustrensen. Een van onze bestsellers is de Trust Flexi soft bustrens. 

Advies van een specialist

Wil je meer informatie over een van onze Trust bustrensen of wil je weten welke Trust bustrens geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten.

 

 

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Trust is al jaren bekend onder de ruiters en paardeneigenaren en staat bekend om de kwalitatief goede producten. De bitten van Trust zijn samengesteld met het idee dat het ideale bit bestaat uit een bit waarbij het paard de ruiter accepteert en waarbij ruiter en paard optimaal kunnen communiceren. Bij Trust is men van mening dat er niet een bit is dat alle paarden accepteren, elk paard en elke ruiter heeft andere behoeften en het is dan ook belangrijk om ieder paard en ruiter als individu te benaderen.

Met deze gedachten zijn de bitten van trust ontwikkeld. Zo ook de lijn met trust bustrensen. We lichten hieronder een aantal van onze trust bustrensen uit.

Trust bustrens flexi soft

Vrijwel een van de bestsellers van de trust bustrensen is de trust bustrens flexi soft. Deze trust bustrens is gemaakt van kunststof TPU en daardoor heel flexibel. Deze bustrens is ideaal voor jonge paarden en paarden met een hele gevoelige mond doordat dit bit licht van gewicht is en flexibel meebeweegt met de mond van het paard.

Trust bustrens medium port

De trust bustrens medium port is een bustrens welke bestaat uit een stang. Dit bit is dus ongebroken en heeft een anatomische vorm, zodat deze goed gevormd wordt in de paardenmond. Deze trust bustrens is vooral geschikt voor paarden die onrustig zijn in het gebruik van de tong, of deze zelfs naar buiten steken. Doordat dit bit maar uit een stuk bestaat met een lichte boog, ligt het stil in de paardenmond en geeft het optimale vrijheid aan de tong. Deze trust bustrens is gemaakt van Sweet Iron, wat ervoor zorgt dat er een zoete smaak vrijkomt die de speekselaanmaak van het paard stimuleert.

Trust bustrens leer

Een uniek exemplaar onder de bitten, wordt de trust bustrens van leer ook wel genoemd. Dit bit bestaat uit leer, waarbij de kern voorzien is van versterkt nylon. De speekselvorming van het paard zorgt ervoor dat het leer zachter wordt en dus comfortabeler in de mond ligt. Doordat dit bit van leer is en niet van koper is het extra flexibel. De trust bustrens van leer is dan ook ideaal voor paarden die gevoelig in de mond zijn.

Advies van een specialist

Wil je meer weten over een van de trust bustrensen, of wil je advies over welke bustrens geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij helpen jou graag bij het vinden van het juiste bit voor jouw paard.

 

 

 

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.