Stübben

Bezig met laden...

Producten 1-20 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hamanol

  Stübben

  Stübben hamanol
  Waardering:
  100%
  € 10,90
 2. Stübben zadelzeep

  Stübben

  Stübben zadelzeep
  Waardering:
  95%
  € 8,50
 3. Stübben Freedom Bridle

  Stübben

  Stübben hoofdstel freedom
  Waardering:
  100%
  € 385,00
 4. Stübben Fine Line Bradoon

  Stübben

  Stübben fine line bradoon
  € 49,95
 5. Stübben Quick Contact Loose Ring Snaffle

  Stübben

  Stübben watertrens level 3
  Waardering:
  90%
  € 69,95
 6. Stübben Golden Wings Bit

  Stübben

  Stübben golden wings bit
  € 89,95
 7. Stubben Easy Control Pelham

  Stübben

  Stübben Pelham Easy Control
  € 99,50
 8. Stübben Sweet Copper Loose Ring Snaffle

  Stübben

  Stübben watertrens level 2
  € 69,95
 9. Stubben sweet copper mouth loose ring snaffle

  Stübben

  Stübben watertrens level 1
  € 69,95
 10. Stübben Easy Control Trens

  Stübben

  Stübben watertrens easy control
  Waardering:
  100%
  € 62,50

Producten 1-20 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stubben staat al jaren bekend om de topkwaliteit zadels en hoofdstellen. In 1894 werden de eerste Stubben zadels gemaakt door Johannes Stubben. Inmiddels staat alweer de 5e generatie aan het roer van dit Duitse familiebedrijf. De producten van Stubben zijn van topkwaliteit. Het assortiment is afgelopen jaren flink uitgebreid met o.a. bitten en verzorgingsproducten.

Stubben is constant aan het innoveren om zo producten te kunnen bieden welke niet alleen comfortabel voor je paard zijn maar waarmee je ook daadwerkelijk verschil gaat merken in de training. De laatste 2 innovaties van Stubben zijn de Stubben Equi-Soft singel en het Stubben Freedom hoofdstel.

De Stubben Equi-Soft singel bestaat uit 3 delen welke onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. De singstoten zijn d.m.v. 4 elastieken bevestigd aan de onderkant van de singel waardoor de singel totaal geen druk geeft. Dit bevordert de bewegingsvrijheid van je paard aanzienlijk. Onze ervaring is dat de paarden veel meer paslengte maken en makkelijker in verbinding kunnen lopen. De Stubben Equi-Soft singel is ook geschikt voor paarden met singeldwang omdat de singel geen druk geeft op het gevoelige borstbeen. Het is ook mogelijk om de Stubben Equi-soft singel 7 dagen te testen via het DocHorse Test Center.

Het Stubben Freedom hoofdstel is volledig gevormd naar het hoofd van de je paard. Sommige paarden kunnen angstig en gespannen worden omdat het hoofdstel het volledige zicht van je paard blokkeert. Het Stubben hoofdstel is zo gevormd dat je paard zijn volledige zicht behoudt, dit geeft veel rust. Daarnaast bestaat het kopstuk uit 2 losse delen waardoor je paard zijn oren volledig kan bewegen en er geen druk achter de oren ontstaat. Het is mogelijk om dit Stubben hoofdstel 7 dagen te testen via het DocHorse Test Center.

Stubben heeft sinds kort ook een mooie assortiment aan bitten. Een echte bestseller is het Stubben Golden Wings bit, dit bit is een combineert de voordelen van een bustrens met een watertrens. Het bit heeft anatomische gevormde zijkanten waardoor het heel geschikt is voor paarden welke snel de mondhoeken open hebben. 

Wanneer je wilt weten welk Stubben hoofdstel, singel of bit het meest geschikt is voor jouw paard kan je contact opnemen met onze specialist Charlotte. Charlotte heeft alle Stubben producten getest op meerdere paarden zodat ze alle in’s en out’s van de Stubben producten weet.

 

 

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.