Amigo Bravo

Op zoek naar een Amigo Bravo deken voor je paard? DocHorse is de dekenspecialist met de grootste voorraad Amigo Bravo dekens. De Amigo Bravo dekens zijn waterdicht en hebben een sterke 1200D buitenkant. Amigo Bravo dekens zijn verkrijgbaar met of zonder vulling. Sindskort is er zelfs een hele dekenset inclusief onderdekens verkrijgbaar, super handig! Is de Amigo Bravo dekens niet helemaal wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij al onze paardendekens.

Advies van een Amigo Bravo dekenspecialist

Wil je weten welke Amigo Bravo deken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Charlotte. Charlotte weet alle in’s en out’s van de Horseware dekens en kan je daarom van een goed advies voorzien. Het staat bij ons voorop dat jouw paard een deken draagt waar hij zich comfortabel in voelt.

Producten 1-20 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wat is het verschil tussen Amigo Bravo en Amigo Hero?

De Amigo dekens van Horseware zijn onder te verdelen in 2 collecties; de Bravo en de Hero dekens. De Bravo dekens zijn een stuk luxer en sterker. Zo hebben de Bravo dekens een 1200D buitenkant, de Hero dekens hebben een 600D buitenkant. Tevens hebben de Bravo dekens aansluitingspunten voor een losse hals en Horseware liners (de Hero dekens hebben dit niet).

Welke Amigo Bravo dekens zijn er?

Klassieke Amigo Bravo deken

Deze deken heeft een rechte voorsluiting en wordt zonder hals geleverd. Deze Amigo deken is verkrijgbaar zonder vulling of met vulling (100 g, 250g en 400 g). Voor deze deken hebben wij ook een losse hals beschikbaar.

Amigo Bravo Plus

De Amigo Bravo Plus dekens hebben de innovatieve ‘V’-voorsluiting voor meer bewegingsvrijheid en ruimte rondom de hals. Deze dekens wordt inclusief een afneembare hals geleverd. De Amigo Bravo Plus dekens zijn er zonder vulling of met vulling (250 g en 400 g). De Amigo Bravo 12 Plus lite is echt een bestseller.

Amigo Bravo Bundle

Sinds kort is er ook een complete dekenset van Amigo verkrijgbaar. Deze dekenset bestaat uit een Amigo regendeken met een disc sluiting, een losse hals en een 100 en 300 grams liner. Zo heb je 1 dekenset waarmee je alle seizoenen kan doen. Door het wisselen van de bijbehorende liners kan je namelijk snel de warmte van de deken aanpassen. Super handig!

Amigo Wug

De Amigo Wug heeft een halfoplopende hals. Dit zorgt ervoor dat het gebied rondom de schoft extra bedekt is. Uit verschillende studies is gebleken dat rondom dit gebied de meeste warmte verloren gaat, door deze extra bescherming zorgt de halve hals voor minder warmte verlies. Het wug design is geschikt voor smal tot normaal gebouwde paarden. Er kunnen geen Horseware liners aan de wug bevestigd worden.

Welke Amigo Bravo voor jouw paard?

Neem contact op met Charlotte voor een persoonlijk dekenadvies. Zo ben je er zeker van dat jouw paard de perfecte deken heeft.

Welke maat Amigo deken?

Twijfel je over welke maat het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan eens een kijkje bij deze handige Amigo maattabel.

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.