Amigo Hero

Op zoek naar een Amigo Hero deken voor je paard? Wij zijn het online verkooppunt met de grootste voorraad Amigo Hero dekens. Deze paardendekens van Amigo zijn allemaal waterdicht en zijn zowel met als zonder vulling verkrijgbaar. De Amigo Hero dekens zijn tegenwoordig in 2 verschillende soorten verkrijgbaar. Zo zijn er de Amigo Hero 900 dekens welke een 900D buitenstof hebben en de Amigo Hero Ripstop dekens welke een 600D buitenstof hebben. Is een Amigo deken toch niet helemaal wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij al onze andere paardendekens.

Advies van een Amigo Hero expert

Wil je weten welke Amigo Hero deken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met Charlotte voor een persoonlijk dekenadvies. Charlotte heeft al onze paardendekens op meerdere paarden gepast en weet alle in’s en out’s van iedere deken. Ze helpt je graag in jouw zoektocht naar de perfecte deken voor je paard.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Amigo dekens van Horseware zijn onder te verdelen in 2 “soorten” zo zijn er de Amigo Bravo dekens en de Amigo Hero dekens. De Amigo Bravo dekens zijn net even wat luxer en sterker. Als je op zoek bent naar een basic paardendeken zonder al te veel opties dan is de Amigo Hero een prima paardendeken. Alle Amigo Hero dekens zijn waterdicht. Let er wel op dat de Amigo Hero dekens geen aansluitingspunten hebben voor de Horseware Liners. Als je gebruik wilt maken van Horseware Liners zijn deze dekens dus niet geschikt.

Welke Amigo Hero dekens zijn er?

Amigo Hero 900

Deze Amigo Hero dekens hebben een 900D buitenstof en zijn verkrijgbaar in een lite en medium uitvoering. De Amigo Hero turnout lite heeft geen vulling en is een lichte regendeken welke geen extra warmte geeft. De Amigo Hero medium heeft een 200 g vulling en geeft wel wat extra warmte. Beide dekens zijn ook verkrijgbaar in de plus uitvoering, dit houdt in dat er een afneembare hals bij zit.

Amigo Hero Ripstop

Vrij nieuw in de collectie van Horseware is de Amigo Ripstop deken. Deze paardendeken heeft een 600D ripstop buitenstof. Ripstop is een bepaalde weeftechniek welke ervoor zorgt dat een deken niet verder doorscheurt als er een klein scheurtje ontstaat. Momenteel hebben wij alleen de Amigo Hero ripstop deken zonder vulling in ons assortiment. Dit is een prima basic regendeken voor een gunstige prijs.

Welke Amigo Hero deken voor jouw paard?

Twijfel je over welke Amigo Hero deken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Charlotte voor een persoonlijk dekenadvies. Het staat bij ons voorop dat jouw paard een deken draagt waar hij zich comfortabel in voelt.

Welke maat Amigo deken?

Wil je weten welke maat deken je paard nodig heeft? Bekijk dan hier onze handige Amigo maattabel.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.