Cavalor artitec

Cavalor Artitec is geschitk voor de ondersteuning van de goede gewrichtsfunctie bij paarden waarbij het bewegingsapparaat zwaar wordt belast.

Waardering:
100% of 100
€ 194,95
4 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
CA8219510-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
2 L33€ 194,95€ 5,91
5 L83€ 390,00€ 4,70

Cavalor ArtiTec 2000 ml

Ter ondersteuning van de goede gewrichtsfunctie bij paarden waarbij het bewegingsapparaat zwaar wordt belast.

Na 7 jaar onderzoek te hebben gedaan, heeft Cavalor ArtiTec op de markt gebracht. ArtiTec is een supplement dat de gewrichtsfunctie ondersteunt en is speciaal ontwikkeld voor paarden die hoog in de sport lopen waarbij het bewegingsapparaat zwaar wordt belast.

Randomized Clinical Trial

ArtiTec is het eerste gewrichtsproduct wereldwijd dat een level 1 test heeft ondergaan. Deze  Randomized Clinical Trial wordt normaal gesproken wel gebruikt om medicijnen mee te testen, maar is voor supplementen nog nooit uitgevoerd. Cavalor heeft er voor gekozen zo uitgebreid te testen om voor de sport een zo goed mogelijk product neer te zetten.

Samenstelling Cavalor ArtiTec

ArtiTec is speciaal ontwikkeld voor (top)sportpaarden waarbij de gewrichten zwaar worden belast. Het voorziet in de nodige voedingsstoffen voor het kraakbeen en synoviaal vocht in de gewrichten. Cavalor ArtiTec is opgebouwd uit de volgende elementen:

-          Glucosamine

-          MSM

-          Chondroïtine

-          Boswellia Serrata

-          Kurkuma

-          Hyaluronzuur

-          Kruidenmengsel dat de synergie van bovengenoemde elementen ondersteunt

 

Deze ingrediënten hebben een overlap met de andere gewrichtssupplementen van Cavalor, de Arti Matrix en Arti Base. Echter, de Cavalor Arti Matrix legt de focus op het ondersteunen van kraakbeen en synoviaal vocht en biedt daarbij een goede ondersteuning voor de pezen en gewrichten van sportpaarden. Dit supplement kan dagelijks worden toegediend. De Cavalor Arti Base is een complete formule voor het ondersteunen van gezonde gewrichten. Arti Base kan goed worden ingezet bij jonge paarden in ontwikkeling en oude paarden om het bewegingsapparaat te ondersteunen. Ook kan het worden gebruikt wanneer een paard herstellende is van een blessure.

Cavalor ArtiTec is juist speciaal voor paarden waarbij het bewegingsapparaat zwaar wordt belast, en bij paarden die snel ondersteuning nodig hebben. ArtiTec onderscheidt zich van bovengenoemde supplementen door de toevoeging van Kurkuma, Boswellia Serrata, Hyaluronzuur en het speciaal samengestelde kruidenmengsel. Kurkuma is een anti oxidant en Boswellia serrata wordt in verband gebracht met een verbeterd gevoel van welbevinden. Hyaluronzuur is onderdeel van het gewrichtsvloeistof waardoor het bijdraagt aan het soepel bewegen van de gewrichten gewrichten. Het toegevoegde kruidenmengsel zorgt ervoor dat de ingrediënten in het supplement een versterkend effect hebben op elkaar.

Dosering Cavalor ArtiTec

Artitec kan over het dagelijks voer worden verdeeld. De onderhoudsdosering is tweemaal daags 30ml. Als het paard extra ondersteuning nodig heeft kan dit worden verhoogd naar driemaal daags 30ml.

Let op: in combinatie met een ander gewrichtssupplement kan de synergetische werking worden opgeheven. Dit raden we dan ook af.


Meer informatie
MerkCavalor
Dekenmaat145 | 195 cm
SubstantieVloeibaar
Dosering60 ml
Ingrediënten

Samenstelling Cavalor Artitec

Glucosamine, Chondroïtine sulfaat, Hyaluronzuur, MSM, Kurkuma, Boswellia Serrata, Kruiden

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing Cavalor Artitec

Artitec kan over het dagelijks voer worden verdeeld. De onderhoudsdosering is tweemaal daags 30ml. Als het paard extra ondersteuning nodig heeft kan dit worden verhoogd naar driemaal daags 30ml.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cavalor artitec
Uw waardering
  1. Werken aan gezonde gewrichten Werken aan gezonde gewrichten Het grootste deel van de supplementen dat momenteel voor de paardensport op de markt is, is gericht op gewrichten. Niet zo gek, want tijdens trainingen en wedstrijden kunnen de gewrichten van je paard veel te verduren krijgen. Maar liefst 36% van de paarden onder de 8 jaar hebben te maken met gewrichtsproblemen, gekeken naar alle paarden loopt dit op tot 67%. In deze blog kun je de verschillende supplementen van Cavalor vinden en de werking hierv
  2. Op bezoek bij Cavalor Op bezoek bij Cavalor Afgelopen maand zijn wij op bezoek geweest bij Cavalor in Drongen(België). Een dag met presentaties en leerzame gesprekken en een bezoek aan de fabriek waar het voer en supplementen worden geproduceerd.
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.