CAVALOR

CAVALOR DERMA WASH

CAVALOR DERMA WASH
€ 15,95
Cavalor Derma Wash is een hygiënische shampoo op basis van chloorhexidine
Beschikbaarheid: op voorraad
Beschrijving

Details

Cavalor Derma Wash 500 ml

Cavalor Derma Wash is een hygiënische shampoo op basis van chloorhexidine die gebruikt wordt om paarden met een schilferige huid, doffe vacht of huidaandoening te wassen. Het is ook de ideale shampoo om paarden die nieuw op stal zijn te wassen om infecties te voorkomen. 

Cavalor Derma Wash en Derma Spray zijn pH neutraal. In tegenstelling tot onze huid, die een natuurlijke zuurtegraad van 4,0 - 5,5 heeft, is de optimale pH van de paardenhuid 7,0 - 7,4. Wanneer we producten met een lage pH (vb. shampoos voor mensen) gebruiken wordt het vocht uit de huid geabsorbeerd en resulteert dit in een droge, schilferige huid. Middelen met een hoge pH (vb sterke reinigingsmiddelen) zullen de natuurlijke talg absorberen waardoor de huid gevoelig wordt voor infecties. Daarnaast is Cavalor Derma Wash verrijkt met glycerine. Dit zal ervoor zorgen dat de huid gehydrateerd wordt en de vacht gaat glanzen.

Naast het gebruik van Cavalor Derma Wash als shampoo kan het ook aangewend worden om dekens, zadeldoeken, leder ed. te reinigen. Voor het reinigen van wondjes of genitaliën is eerder het gebruik van Cavalor Derma Spray aangeraden. Deze bevat dezelfde actieve stoffen maar geen zepen.

Extra informatie

Extra informatie

Merk CAVALOR
Gebruiksaanwijzing Doe een beetje (+- 30 ml) Cavalor Derma Wash in een emmer lauwwarm water of breng direct met een spons aan op het hele lichaam of enkel de aangetaste huid. Laat even intrekken en spoel daarna goed met water. Om infecties te vermijden kan het een goede gewoonte zijn om maandelijks – of na een intensief contact met andere paarden (vb. kamp of wandeling) - het paard eens te wassen met Cavalor Derma Wash. Cavalor Derma Wash kan ook gebruikt worden om uw leder of andere uitrusting te ontsmetten. Gebruik 30 ml Cavalor Derma Wash in je wasmachine in de plaats van wasmiddel om textiel te reinigen.
Hoeveelheid 500 ml
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
50%
( 1 )
4 star :
50%
( 1 )
Sort by:

2 artikel(en)

per pagina
Fijn spul Review door Els
Kwaliteit
Ik gebruik deze shampoo om de koker van mijn ruinen te wassen. Deze zijn van binnen vaak vies met zwarte plakkerige stukjes. moeilijk te verwijderen maar met deze shampoo laat het veel makkelijker los en goed uitspoelen en het voelt weer schoon van binnen.
(Geplaatst op 17 juli 2019)
Hygienic wash Review door Nicky
Kwaliteit
Eigenlijk onmisbaar in iedere stal, handig om materiaal proper te maken, voor de hygiene van je paard,... Goed product!
(Geplaatst op 14 juni 2016)

Login to add review

Artikel QR Code