VITALstyle Colosan

Eerste hulp bij koliek! VITALstyle Colosan Darmolie hoort in het medicijnkastje van elke paardenbzitter te staan als snelle hulp bij bijvoorbeeld plotseling optredende koliek bij je paard. 

Waardering:
100% of 100
€ 19,35 € 21,50
4 op voorraad - wordt vandaag verzonden
Nog %1 beschikbaar
SKU
ECO1101028-CFG
- +
  •  Gratis verzending boven de €75,-
  •  Door drukte zijn leveringen vertraagd
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
45 ml3€ 19,35€ 6,45
100 ml6€ 31,95€ 5,33

VITALstyle - Colosan Darmolie - REG NL 5633

De VITALstyle darmolie Colosan is een direct werkend hulpmiddel bij (acute) koliek (ook in de nabehandeling van zandkoliek), gasophoping in de darmen en verstoppingen bij je paard.
Colosan gaat verkrampingen tegen in het maag- en darmkanaal, stopt extreme gistingsprocessen, remt ziektekiemen en stimuleert de lever- en galwerking.

VITALstyle Colosan hoort in het medicijnkastje van elke paardenbezitter te staan als snelle hulp bij bijvoorbeeld plotseling optredende koliek.

Colosan wordt graag opgenomen, eventueel om de 2 uur herhalen.

Let op: lauw water ter beschikking stellen.

Registratie van Colosan:

REG NL 5633

Meer informatie
MerkVITALstyle
Deken Maat145 | 195 cm
SubstantieVloeibaar
Ingrediënten

Quick help in cases of colic or other gastrointestinal problems. A traditional medicine for animals (cattle, swine, horses, sheep, goats, rabbits and dogs). Traditionally used as a mild medicine to support treatment of fodder-caused flatulence and disturbances to the gastrointestinal region. In cattle, sheep and goats Colosan immediately stops extreme fermentation processes in the rumen (tympanie). In pigs Colsan works to prevent constipation (for Prevention of MMA) Colosan is allowed in organic livestock sector.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik van VITALstyle Colosan

Direct en onverdund oraal toedienen. Via de zijkant in de mond op de tong gieten

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VITALstyle Colosan
Uw waardering
  1. Product uitgelicht: Colosan Product uitgelicht: Colosan In deze blog lichten wij het product Colosan uit. Wanneer een verstoring in de darmen ontstaat kan koliek tot gevolg hebben. Koliek is een verzamelnaam voor buikpijn, en kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken zijn verstopping, kramp en gas. Als je denkt dat je paard koliek heeft is het belangrijk eerst de dierenarts te bellen, in afwachting tot de dierenarts er is kun je je paard Colosan toedienen. Dit product heeft een
  2. Product uitgelicht: Colosan Product uitgelicht: Colosan In deze blog lichten wij het product Colosan uit. Wanneer een verstoring in de darmen ontstaat kan koliek tot gevolg hebben. Koliek is een verzamelnaam voor buikpijn, en kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken zijn verstopping, kramp en gas. Als je denkt dat je paard koliek heeft is het belangrijk eerst de dierenarts te bellen, in afwachting tot de dierenarts er is kun je je paard Colosan toedienen.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.