Ice vibe hock boots

De Ice Vibe Hak Boots van Horseware zijn innovatieve en gebruiksvriendelijke cooling boots inzetbaar bij én ter verminderen van dekans op hakblessures, gallen, kneuzingen en artritis.

€ 249,95
Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
SKU
HWDBHK71-KDA0-FU

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

ICE VIBE HOCK BOOTS

De Ice Vibe Hak Boots van Horseware zijn innovatieve en gebruiksvriendelijke cooling Hak Boots inzetbaar bij én ter vermindering van de kans op peesblessures, kneuzingen, gallen, verstuikingen en artritis.
Deze Hak Boots gebruikt u op de hak van het paardenbeen.
Door de kou van de coolers en het trillen van de boot zorgt u ervoor dat een zwelling vemindert, genezing versnelt en er een betere doorbloeding wordt gestimuleerd. De Ice Vibe Hak kan ook gebruikt worden om bestaande ontstekingen te verminderen.
De trilling van de Boots stimuleert de beweging van de hak, dit bevordert het lymfesysteem en de afvoer van slechte stoffen.

De Ice Vibe Hak Boots zijn anatomisch ontworpen en gevormd naar het paardenbeen. Dit zorgt voor een goede pasvorm en het beste resultaat.

Eigenschappen van de Ice Vibe Hak Boots zijn:
* Verkoelend
* 3 trilstanden
* Versneld het genezingsproces
* Blessure preventie
* Stimuleert doorbloeding

Te gebruiken voor de training:
Om de kans op blessures te verminderen kunt u de Ice Vibe Hak Boots voor de training gebruiken zonder cold pack. U maakt dan alleen gebruik van de trilfunctie in de boots. Door het trillen wordt de doorbloeding in de benen gestimuleerd wat de zuurstoftoevoer verbeterd en de kans op blessures verminderd.
Aangeraden wordt om voor de training de boots te laten vibreren op stand 1 of 2 voor optimaal resultaat.

Te gebruiken na de training:
Voor een sneller herstel na een intensieve training of wedstrijd kunt u de Ice Vibe Hak Boots met de cold pack in combinatie met de trilfunctie gebruiken. De afvalstoffen worden sneller afgevoerd en beschadigd weefsel wordt sneller hersteld. De Ice Vibe Hak Boots verminderen tevens gallen rondom de peesschede.
Aangeraden wordt om na de training de boots te laten vibreren op stand 2 of 3 voor optimaal resultaat.

Te gebruiken bij blessures:
Door de unieke combinatie van trillen en koelen wordt het herstel van beschadigd bindweefsel versnel waadrdoor dit product zeer goed inzetbaar is bij paarden met peesblessures en artritis. Door de benen enerzijds te koelen worden ontstekingen verminderd en door anderzijds de bloedcirculatie op gang te houden d.m.v. het trillen wordt de zuurstoftoevoer verhoogd wat het bindweefsel versterkt. Deze 2 componenten dragen bij aan een voorspoedig herstel van blessures.
Aangeraden wordt om de boots te laten vibreren op stand 2 of 3 voor het beste effect.

De Ice Vibe Hock Boots set bevat:
* 2 Ive Vibe hock boots
* 2 cold packs
* 2 batterijen
* 1 oplader


Meer informatie
MerkHorseware
Dekenmaat145 | 195 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ice vibe hock boots
Uw waardering
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.