Pavo veulenmelk

Moederloze veulens opgefokt met Pavo Veulenmelk ontwikkelen zich optimaal en doen niet onder voor veulens die bij de merrie lopen.
€ 71,99
1 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
PAV91610

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Pavo Veulenmelk 10 kg

Merriemelk heeft een speciale samenstelling met veel suikers en een lage concentratie droge stof.
Koemelk wijkt sterk af van merriemelk, waardoor koemelk minder geschikt is voor veulens.
Pavo Veulenmelk daarentegen is afgestemd op de specifieke samenstelling van merriemelk en voorziet zo in de behoefte van moederloze veulens. Moederloze veulens opgefokt met Pavo Veulenmelk ontwikkelen zich optimaal en doen niet onder voor veulens die bij de merrie lopen.


Meer informatie
MerkPavo
Inhoud - gram10 kg
Dekenmaat145 | 195 cm
SubstantiePoeder
Dosering100 gr
GebruiksaanwijzingBereidingstips Niet meer veulenmelk aanmaken dan wat u per halve dag nodig heeft. U kunt het beste de reeds bereide veulenmelk ‘au bain-marie’ opwarmen of warm houden. (Au bain-marie is het verwarmen in of boven een warmwaterbad. Neem een pan of een kom met een minimale inhoud van 1 liter en plaats deze in of boven een grotere pan met heet water. Au bain-marie verwarmen voorkomt schiften of aanbranden.) Ook kan de veulenmelk met behulp van een magnetron opgewarmd worden. Het aanmaken van 1 liter veulenmelk gaat als volgt: (1 liter = 1000 ml) Neem een pan met een inhoud van minimaal 1 liter Doe hierin 300 ml koud water Vul dit aan met 400 ml kokend water. U heeft nu 700 ml water met een temperatuur van ± 60 °C Voeg 1 maatschepje ( = 100 gram) PavoVeulenmelk poeder toe en roer tot alle veulenmelkpoeder is opgelost Voeg al roerend 300 ml koud water toe. U heeft nu 1 liter handwarme veulenmelk (temperatuur van ± 40 °C) De Veulenmelk is 1 jaar houdbaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pavo veulenmelk
Uw waardering
  1. Musthaves voor jouw veulen Musthaves voor jouw veulen De lente komt er weer aan en de eerste veulentjes zijn al geboren. In een eerdere blog schrijven we over de geboorte van een veulen en de periode voor het veulenen. In deze blog laten we je musthaves zien die je in huis moet hebben bij de geboorte en het opgroeien van een veulen.
  2. De geboorte van jouw veulen De geboorte van jouw veulen
© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.