Rambo Optimo

Op zoek naar een Rambo Optimo deken in de aanbieding? Wij zijn het online verkooppunt met de grootste voorraad Rambo Optimo dekens. De Rambo Optimo dekens zijn het paradepaardje van Horseware en hebben een perfecte pasvorm voor brede paarden. Deze dekens hebben de unieke Horseware Split Technologie waardoor het voorste en achterste deel van de deken volledig onafhankelijk van elkaar bewegen. In de collectie van Rambo Optimo vind je o.a. een staldeken, zomerdeken, regendeken en complete dekenset. Is de Rambo Optimo deken toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan hier alle andere Rambo dekens.

Advies van een Rambo Expert

Wil je weten of de Rambo Optimo dekens geschikt zijn voor jouw paard? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Charlotte. Charlotte heeft al onze dekens op meerdere paarden gepast en kan je daarom van een goed advies voorzien. De optimo dekens zijn namelijk ontwikkelt voor brede paarden en vallen heel ruim.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat maakt de Rambo Optimo zo bijzonder?

De Optimo Turnout dekens bestaan als het ware uit 2 dekens, een voordeken en een achterdeken, deze 2 dekens bewegen onafhankelijk van elkaar. Dit wordt mogelijk gemaakt door de hoge loopsplit welke als scharnierpunt fungeert. Tijdens het lopen komt het voorste deel meer naar voren en vangt de hoge loopsplit elke beweging op waardoor het achterste deel helemaal stil blijft liggen en niet verschuift. De Optimo deken zorgt dus voor maximale bewegingsvrijheid.

Rambo Optimo System

Welke Rambo Optimo dekens zijn er?

1. Rambo Optimo Complete

Dit is een complete dekenset zodat je in 1 keer klaar bent. De set bestaat uit een waterdichte Optimo regendeken, een Optimo hals en 400 grams Optimo Liner. Deze set kan het hele jaar door gebruikt worden en eventueel is de set nog uit te breiden met losse Optimo Liners.

2. Rambo Optimo Staldeken

Deze Rambo Optimo staldekens zijn niet waterdicht, dit maakt ze wel super ademend. Als je zelf de mogelijkheid om dekens te wisselen adviseren wij altijd om staldekens te gebruiken, dit is minder benauwend voor de huid. De staldekens hebben een unieke vierkante borstsluiting voor minimale druk. Er is ook een losse hals verkrijgbaar voor extra warmte. De Optimo staldekens komen in 200 g en 400 g.

3. Rambo Optimo Liners

Deze Rambo Optimo Liners kunnen bevestigd worden aan de Optimo Turnout dekens zodat je binnen een handomdraai de warmte van je deken kan veranderen. Groot voordeel is ook dat je de liners zelf kan wassen zodat je jouw paard vaker een schone deken op kan doen. De Optimo Liners zijn er in 100 g, 200 g, 300 g en 400 g. De liners zijn echt bedoelt als onderdeken en kunnen dus niet als staldeken gebruikt worden.

4. Rambo Optimo Zomerdeken

Er zijn 2 soorten Rambo Optimo zomerdekens. De klassieke Rambo Optimo zomerdeken is hetzelfde als de staldeken maat dan zonder vulling. Sinds kort is er ook een nieuwe variant dit is de Rambo Optimo Zomerdeken Supreme. Deze deken is UV-werend en ademend en daarom ook geschikt om te gebruiken op de wei.

Welke Rambo Optimo deken voor jouw paard?

Neem contact op met onze dekenspecialist Charlotte voor een persoonlijk advies. De Rambo Optimo dekens vallen heel erg ruim dus wij adviseren om zeker 1 maat kleiner te bestellen. De Rambo Optimo dekens zijn niet geschikt voor alle type paarden (zeker niet voor smalle paarden), maar wel voor brede paarden. Als je twijfelt of de pasvorm goed is voor jouw paard kan je het beste eerst even overleggen met Charlotte.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.