Trm sandxpell

Sandxpell is een voedingssupplement met psyllium geschikt voor paarden die op zandgrond grazen, of paarden die veel tijd doorbrengen in paddocks.
Waardering:
90% of 100
€ 76,85
4 op voorraad - wordt vandaag verzonden
Nog %1 beschikbaar
SKU
TRM13045-CFG
- +
  •  Gratis verzending boven de €49,-
  •  Voor 00:00 besteld = vandaag verzonden
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
10 kg72€ 171,00€ 2,38
4000 gr28€ 76,85€ 2,74

TRM Sandxpell 4000g

TRM Sandxpell is een aanvullend diervoeder voor paarden met psyllium. TRM Sandxpell is een voedingssupplement geschikt voor paarden die op zandgrond grazen, of paarden die veel tijd doorbrengen in paddocks. Paarden die op zandgronden of korte weiden worden gehouden, lopen gevaar voor zandkoliek omdat ze zand / vuil op kunnen nemen. Als zand of aarde zich ophoopt in het maagdarmkanaal, kan dit problemen in de darm veroorzaken. Sandxpell ondersteunt bij het behoud van een gezond maagdarmkanaal.

TRM Sandxpell, gebruiksaanwijzing:

TRM Sandxpell moet worden toegevoegd aan het dagelijkse voer.

Paarden: voer 70 g 2 maal daags, gedurende 7 opeenvolgende dagen per maand.
Pony's en jaarlingen: voer 35 g tweemaal daags, gedurende 7 opeenvolgende dagen per maand.


Meer informatie
MerkTRM
SubstantieKorrels
Dosering35
IngrediëntenPsyllium Husk, Soya Beans, extruded and Linseed Oil
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trm sandxpell
Uw waardering
  1. Help mijn paard eet zand, wat nu? Help mijn paard eet zand, wat nu? We zien het steeds vaker voorkomen, zeker in deze tijd van het jaar; paarden die zand eten tijdens hun uren op de schrale weide of in de paddock. Sommige paarden hebben deze gewoonte aangeleerd en eten, of likken aan het zand in de paddock of op de weide. Deze gewoonte is niet alleen slecht voor de maag, maar veroorzaakt ook diarree en soms zelfs gewichtsverlies. 
  2. 5 tips voor wisselvallig weer 5 tips voor wisselvallig weer Het ene moment ben je heerlijk van de zon aan het genieten en het andere moment begeef je je in een enorme hoosbui. Niet is zo veranderlijk als het weer.. Begrijpelijk dat je soms even geen idee hebt welke deken je op moet doen, je wilt niet dat je paard staat te zweten maar je wilt ook niet dat hij het koud krijgt. Dilemma’s dilemma’s … Het onvoorspelbare weer zorgt naast dekenstress ook voor andere problemen zoals natte paddocks en kale weides.
© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.