Dekens

Op zoek naar een deken voor je paard? Wij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in dekens en hebben een grote voorraad paardendekens van o.a. Horseware, Bucas, Amigo, Rambo, Kentucky, Eskadron en Back on Track. Of je nou op zoek bent naar een waterdichte regendeken of een dikke staldeken, wij hebben het voor je.

Ontvang nu tijdelijk 20% korting op een nieuwe deken (muv Dominick, Kentucky en Bucas).

Wat voor deken zoek je?

Populaire dekens

Advies van een dekenspecialist

Wij helpen je graag met de zoektocht naar de juiste deken voor jouw paard. Het is belangrijk dat je paard een goed passende deken draagt waar hij zich fijn in voelt, als een deken ergens trekt, drukt of schuurt kan dit voor ongemakken zorgen en dat wil je niet. Wij hebben alle dekens in ons assortiment op verschillende paarden doorgepast zodat wij precies weten welke deken voor welk paard geschikt is.

Naast een goede pasvorm is het ook belangrijk om te weten wat je zelf belangrijk vindt aan een deken. Door samen met jou een aantal vragen door te nemen kunnen wij een goed beeld van jouw paard en jouw wensen. Zo kunnen we samen met jou tot de perfecte deken voor jouw paard uitkomen. Het is zonde als je een deken bestelt wat uiteindelijk een dure miskoop blijkt te zijn. Klik hier voor een persoonlijk dekenadvies.

Producten 1-20 van 455

Van hoog naar laag sorteren
 1. Amigo Bravo 12 Lite

  Amigo

  Amigo bravo 12 lite
  Waardering:
  100%
  € 126,36 € 157,95
  > 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
Pagina
per pagina

Hier vind je paardendekens van winter- tot zomerdeken. Kwalitatief hoogwaardige merken: Horseware, Rambo, Rhino, Amigo, Bucas, QHP en Kentucky.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.